Ahojte viete mi dat prosim tip na dovolenku na Slovensku?? Nikdy som tam nwbola a vibec neviem ani kde mam ist dakujem
@diaszoky Ak sa chcete kúpať dobre je aj na Oravskej priehrade, aj na Zemplínskej šírave. Na Zemplínskej šírave sa dá ubytovať v hoteli na pláži, tam sa aj prestravujete, je tam aj detské ihrisko. Dobre je aj na Táloch - hotel Partizán je taký fajn, rôzne atrakcie pre deti, náučné chodníky, Bystrianska jaskyňa je neďaleko. Aj v Nízkych Tatrách je veľa dobrých hotelov či penziónov, Liptov celkovo je fan, je tam veľa penziónov, skanzen, jaskyňa. V Liptovskom Jáne sú rôzne penzióny, hotely aj s wellnes.
@diaszoky Dôležité je, čomu sa chcete na dovolenke venovať. Keď nemáte deti, máte výhodu, že môžete toho vidieť viac a môžete spať na rôznych miestach, nemusíte byť na jednom mieste viac dní. Dobré je už cestou do cieľa sa zastaviť niekde - v jaskyni alebo nejaký hrad, či skanzen si prezrieť, ktoré budú po ceste. Nemusíte sa zastaviť len niekde na halušky.
Ahoj, záleží aké veľké máš deti. My sme chodili s deťmi do Bešeňovej a Tatralandii. Síce drahšie ale dve - tri noci a stačilo. Vybláznili sa aj deti aj ocko 🙂 a ja som vegetila na lehátku. Už sa nám to zunovalo a deti podrástli tak rozmýšľame nad Pieninami: plte, turistika, bicyklovanie, nájde sa tam aj nejaké kúpalisko. Ešte Štúrovo je fajn. Tiež by som prijala nejaké tipy na dovolenku.