Ahojte hľadám typy kam resp. Ktorú časť Thajska zvoliť aspoň an mesačný pobyt s deťmi (2,5 a 4,5 roka) najlepšie niekto kto to tam pocestoval aby tam boli pekne pláže ale zas nič extra preplnené ako koh samui a pod. Chcem ist bez cestovky preto hľadám v prestihu typy a rady. My mame precestovanú sami Európu a coto z Ameriky tak preto chceme vyskúšať tento smer ❤️ ďakujem za typy
@ewelin121 my sme boli Phuket, ideme aj tento rok. Bola som milo prekvapena kolko rodin s malymi detmi tam bolo.
@alabama0011 mozes mi prosim odporucit aky hotel / resort ste boli?
@lavender273 áno chcela by som na jednom radsej aj keď by sme napr išli na 3/4 dni inam na výlet tak stanovisko …a nebolo tam príliš turistov ? Lebo napr aj Miami keď sme boli tak raz south beach a okoli a za mna veľa ľudí v tom okoli všade ale potom sme boli na north beach ubytovany a na plážach sú najmä domáci a kľud a tam bolo mega 🙏
@alabama0011 a boli ste v hoteli či nejaký dom prenajatý ?
@ewelin121 nebolo vela turistov lebo sme boli v 'dazdovom obdobi'. A aj sme sa vyhybali turistickym miestam,na phukete sme isli co najdalej od bordel robiacej mladeze 😁. Na phukete je vela peknych miest. A da sa da ist na ko yao noi, je tam krasne a klud. Ubytko neporadim lebo my sme boli v muay thai kempe 🤣
Phi phi nadhera, ale zruinovane turistami.
Vela ludi ide na Krabi tam su krasne plaze. Ked pojdes na ko samui tak odtial mozte ist na ko phanghan (nie ked je full moon party) a ko tao. Ale ubytka neporadim, muselo sa toho vela zmenit.
Nam sa inak strasne pacil sever krajiny chiang mai a chiang rai.
my sme boli v Sawasdee Village, ultra krasne tam bolo 😍
@lavender273
@ewelin121
@lavender273 Doporučili by ste Koh Samui alebo Phuket prosím?
@kaddy na phukete som bola len velmi kratko a bola sezona dazdov takze neviem posudit. Koh Samui sa mi celkom pacil, ked clovek 'utiekol' od ruskych turistov 😀
@kaddy Mne sa na Phukete velmi pacila cast Kata Noi Beach, Rewai, Kata Noi...Je tam perfektne cista voda a velmi pekne..Patong je komercny a spinavy a tie ostatne casti nic moc....Na Koh Samui som nebola ale Lucia Sladeckova Lucid Style tam je ...A z jej prispevkov viem, ze je tam tiez velmi pekne...
@viera Prosim, ako to je s ockovanim pred cestou do Thajska?
@gabrielka94 Nemala som ziadne ockovanie do Thajska a nevyzaduje sa nic. Normalne sme presli. Neboli sme cez ziadnu cestovku ale vsetko sme si bookovali sami.
Nemam to sice precestovane s detmi, ale Koh Samui je dobry ostrov, tak isto Krabi a niektore casti Phuketu. Chcete byt mesiac na jednom mieste?