Ahojte prosim piste len tie, kt. Mate skusenost resp. Piste k veci. Planujeme ist do thajska 25.juna na cca 10 dni. Aj s dietatom. Su tam monzuny. Ale hadam bude dobre. Mate niekto skusenost s konkretnou situaciou a teda thajsko s dietatom a v juni?? Dakujem prijmem dake rady a odporucania.
Dakujem.
@mijama29 ako stare je dieta? my sme boli v Krabi a pri 4r sme ficali na 7/11 obchodoch ( to su take vecierky na kazdom kroku dlho otvorene), kde sa dali kupit sendvice, ktore mu tam v obchodiku dali pod grill, hlavne tuniakovy mal rad.. potom sme mu kupovali take, ze pizza alebo ked sme videli mcdonalds alebo burger king.. skusal aj street food v Bangkoku toko yaki ( palacinkove gulicky plnene tuniakom alebo inym masom). Samozrejme v hoteli boli azijske ranajky takze tam sa dalo vybrat a vela ovocia.. na vyletoch, ak bola aj strava tak tiez sa dalo vybrat ryza, mlete maso, spagety, ovocie atd.. pytali sa ci chceme pikantne.. nemal ziadne zaludocne problemy..
@mijama29 co sa tyka komarov, ja som si nakupila strasne vela repelentov: jungle formula 3 & 4 aj naramky s DEET som zobrala, aj naramky a repelent na prirodnej base pre dieta, aj do zastrcky.. nemala som obavy z malarie ale z Dengue Fever( neviem, ako sa to vola po slovensky). Prvy den ked sme prisli bol strasny lejak, ale ostatnych 7 dni len slnko... ziadny repelent sme nepouzili a ziadny komar nas nepostipal, ani neletel okolo nas a to sme boli aj v jungli..repelenty beriem na slovensko, tam sa mi zidu viac 🙂 ak bude treba vzdy si mozes dokupit tam.... oni ti budu vediet odporucit co zaberie..
@kale13 nasa ma 2 roky. Nedavno sa vratili znamy s este mladsiou, a nevedia si vynachvalit. No predsa len ma zaujima viac skusenosti a nazorov.
...ano citala som o tej dengue horucke prave predvcerom...preto sa aj pytam, lebo som sa samozrejme vylakala, a o dovolenke zas pochybovala, uz asi 10. Krat 🙈
nepises, ze kde chces ist.. vraj najmenej dazda v tychto mesiacoch je na ostrovoch Koh Samui, Khanom and Koh Pha Ngan