Tenerife v januári - oblečenie

elzus
8. jan 2024

Ahojte baby, o týždeň letíme na Tenerife a ja stále tápam v tom, ako sa zbaliť. Aké bude počasie a čo všetko sa zíde a čo bude zbytočne. Viete pomôcť, poradiť. Počasie som pozerala, len pocitovo nikdy človek nevie ako bude. Ďakujem 🙂

rosavia
8. jan 2024

@elzus Na Tenerife je vacsinou teplo. Stacia Ti letne veci a nejaky sveter na vecer. Samozrejme ides v zimnej bunde, ale tu tam nevyuzijes. Teda, ak ides na juh Tenerife, malp by byt teplo, ale moze sa stat, ze noekedy nude prsat, alebo bude trochu chladnejsie. My sme boli v decemmbri 2022 a bolo pekne teplo. Bolisme aj na vylete na severe a tam uz bolo chladnejsie, takze ak pojdes tam, tam by so teplejsieveci vyuzila.

melanta
8. jan 2024

Boli sme na Vianoce, chodili sme v krátkom rukáve. Niektorí členovia rodiny sa aj kúpali. Večer mikina či ľahké sako. Tam sa celý rok nosia krátke rukávy. Aj keď je iba 20 stupňov, je tam iné podnebie a je príjemne. My tam teplejšie veci ani nemáme.

cacianka
8. jan 2024
melanta
8. jan 2024

@cacianka tenerifka žije na Lanzarote, nie na Tenerife.

maranta_leuconeura
8. jan 2024

Zalezi ci ides na jedno miesto k pobreziu alebo budes aj cestovat. Ak chces ist na vylety, vyssie do hor, vyuzijes urcite aj teplejsie oblecenie, aj bundu. Pri pobrezi kratky rukav a vecer mikina.

cacianka
8. jan 2024

@melanta tak pardon, niekde som zachytila komenty, že tam žije a má podľa toho nick

lenickalienicka
8. jan 2024

My napriklad nechodievame nikdy v zimnyvh bundach, ani deti. Pride mi efektivnejsie zaplait taxik napr na letisko, resp k autobusu na letisko, poprosit znameho, a netreba vlacit zimnu vybavu. Tych par sekund z domu do auta a z auta do haly ozaj netreba. Ciapky bravame na kanarske vzdy vsetci, ale tenke. Obcas tam neprijemnejsie fuci. Inak letne oblecko a kazdy 1 mikinu a nieco tensie s dlhym, naposledy sme si brali aj tenke neprefukave nepremokave bundy, v nich sme aj isli a vyuzili sme ich. Tenisky na cestu a slapky/sandalky pre deti na plaz.

888elizabeth
8. jan 2024

Ahoj, my nevláčime zimné bundy, iba ľahké vetrovky - ak teda nie si fajnový typ a uvedomíš si ,že tvoje telo má skoro 37 stupňov a nepotrebuješ toľko oblečenia, ako si myslíš 😅 Každo=ádne ku kanárskym ostrovom: Celý deň je teplo, jedine na večer je chladnejšie trošku na mikinu, či sveter, či nejakú ľahkú bundičku.

elzus
autor
8. jan 2024

Ďakujem baby ste zlaté, ideme dole na juh, ale aj po výletoch, bundy naham v aute, keď pôjdeme na letisko,to nechcem vláčiť. Tak super ❤️

melanta
8. jan 2024

@cacianka nie nie, to sú asi len komenty ľudí, ktorí si myslia, že žije na Tenerife keď má taký nick.

vulka
8. jan 2024

@elzus Aktuálne je tam vyše 20 stupňov každý deň.