Tenerife - ubytovanie bez švábov alebo ploštíc

mijama29
19. feb 2024

Ahojte prosím niekto, kto bol nedavno na Tenerife, aby to bolo čo možno najaktuálnejšie..odporúčte prosím ubytovanie. Všade čo čítam mrecenzie tak šváby, alebo ploštíce. Dokonca v 5* hoteli za 2500e na 4 noci tiež recenzie s plosticami a švábmi. Chytá má hroza najde sa tam aj slušne, čisté ubytko, ktoré bude v pohode? Idealne niečo novšie postavené. Ďakujem

patrisaa
19. feb 2024

@mijama29 Pozri Instagram: apartman_tenerife . Slovenka prenajíma apartmán v Pal Mar. 😊

melanta
20. feb 2024

Baobab suites, Pargque Santiago III, Cleopatra palace, hotel Sir Anthony

kiki68
20. feb 2024

My ideme do GF Isabel, tam som na svaby zatial nejak vela nepocula. Tak uvidime ake budeme mat zvieratka. Tie svaby ok, ale plostice su fakt neprijemne. Beriem no bite sprej, ked sme s tym prezili inde, prezijeme aj toto

domenico34
20. feb 2024

Bol som minuly rok v decembri. Ubytovanie cez Airbnb. Bez svabov a plostic a to som tam bol 8 dni a nic.

sashulla
20. feb 2024

Idete do krajiny kde sú cucarache v teplých mesiacoch všade. Stovky vám prebeihaju večer na paseu pomedzi nohy. Nie sú to také šváby ako u nás známe z nečistoty. Tento hmyz tu proste je ci sa vám to páči alebo nie. Bývala som na kanaroch niekoľko mesiach a bežne sa dostali na štvrté poschodie.. ak nechcete cucarache vyberte si iné miesto. A dajte si vyhľadať cucaracha paseo tenerife...a teraz som tu tiež a niesu skoro žiadne na paseu takže by nemali byť ani v hoteloch.

carolynka
20. feb 2024

Bola som na Tenerife (Costa Adeje) Tri krat a vobec som nevidela ziadne svaby/plostice, ani ma nic nepostipalo. Skus Neptuno Aparthotel - je asi 20min od plaze, na kopci, alebo Flamingo Beach Hotel, to je hned na plazi.
Inak ani na Gran Canarii alebo Lanzarote sme nemali svaby ani plostice.

carolynka
20. feb 2024

@carolynka obidva tieto hotely su nove alebo cerstvo zrekonstruovane

mijama29
autor
20. feb 2024

@sashulla ďakujem za vysvetlenie

bluka2
20. feb 2024

@tenerifka 😄

mijama29
autor
20. feb 2024

@domenico34 myslite v tom GF Isabel konkretne ?

domenico34
20. feb 2024

@mijama29 Ako som pisal bolo to sukromne byvanie Airbnb ... cize apartman ... Los Christianos ...

pkozmanni
20. feb 2024

Šváby tu proste sú..je to ich prirodzené prostredie.. bohužiaľ..to, že ich niekto nevidí, neznamená, že tam nie sú.. sú obdobia, kedy vyliezajú nonstop a potom zas obdobia, kedy sa schovávajú a vyliezajú len v noci..to nie sú šváby ako na SK, že sa držia v špine a bordeli..toto sú iné a veľké, teda dosť veľké šváby..ale oni sa ťa boja viac ako ty ich..niekedy sa premávajú po ceste a inokedy sú zalezené.. sú na pohľad nepríjemné, ale bohužiaľ, toto je ich životné prostredie, tu majú ideálne podmienky a v reštikách aj kopu potravy 🤭 ja z nich mám tiež hrôzu a vrieskam, keď ich vidím, ale tak zvykla som si..my žijeme v novostavbe, tu zatiaľ nie su a snažím sa, aby tu ani neboli, ale neviem, či sa tomu dá vyhnúť.. možno ak nejakého uvidím doma, tak sa aj odsťahujem 😁 neviem..ale majú tu účinné spreje na ne..

tenerifka
21. feb 2024

@bluka2 co?

tenerifka
21. feb 2024

@mijama29 plostice na Kanarskych nie su urcite viac ako inde, ja som sa s nimi este nestretla, sice nezijem na Tenerife, ale na inom ostrove.
Svaby su tu ako domace zvieratka, su 2 druhy-tie obrovske ziju vonku, v zahradach, su odporne, ale nic nerobia. Je ich vela najma v lete, alebo ked pride calima, vtedy vyliezaju.
Potom su tie male, co sa zvyknu nastahovat do kuchyne a je velmi tazke sa ich zbavit.

bluka2
21. feb 2024

@tenerifka len som myslela, že budeš vedieť

tenerifka
21. feb 2024

@bluka2 ja som bola sice parkrat na Tenerife, ale nieco taketo by mi nenapadlo riesit😁

bluka2
22. feb 2024

@tenerifka Ty tam nežiješ? 😂 ja som tak mimo teda haha

tenerifka
23. feb 2024

@bluka2 na Fuerteventure😁