Tekutiny pre dieťa na palubu lietadla Smartwings

4. jún 2024

Ahojte, táto letecká spoločnosť ma v podmienkach že pre dieta možme na palubu zobrať len 200 ml tekutiny, potrebujem zobrať vodu na pitie aj vodu do termosky na rozrabanie mlieka a pre istotu aj nejaku kapsicku ideálne ovocnú aj s obedným prikrmom, len mlieka pije 180ml tak mi to proste nevychádza, je to jeho jedlo predsa mi nemôžu zobrat tekutiny pre dieta keďže je to jeho jedlo nie ? Ako to je ? Máte reálnu skúsenosť ? Ideálne aj konkrétne s touto spoločnosťou lebo tie postupy ma každý iné

syslik81
4. jún 2024

vodu si mozes vypytat od letusky alebo za ontrolou v bare neakom .. moc ich v ba nieje ale ked bola moja mala nemali s tym problem ... tak si vezmi kapsicky a vodu poriesis potom .. popripade ak mas miesto-mala cestovna rychlovarna konvicka ..

amelie2017
4. jún 2024

Letecké spolocnosti nezvyknu kontrolovat mnozstvo tekutin, to sa robi na kontrole pred vstupom do boarding zony a tam pre male deti nezvyknu robit problemy. Bud odoberu vzorku, alebo ti povedia, ze si mas odpit. Alebo vobec nebudu riesit. Keby nieco, kupis za kontrolou a do termosky ti nacapuju horucu vodu v hociktorej kaviarni.

milanemila
4. jún 2024

Lietame s detmi od babatiek a nikde nerobili problem s jedlom pre dieta, kapsickami ani s vodou. Ja som ale deti kojila, takze zas litre vody sme nebrali. Bezne ale letuska zohreje vodu na mlieko v lietadle.

len_nig
4. jún 2024

Mám skúsenosť že absolútne to pre takéto deti neriešia, ani vodu ani rôzne kapsicky, snacky.

matkahelka
4. jún 2024

nekontroluje to letecka spolocnost, kontrola je na letisku. pri malych detoch to vobec neriesia. my sme aj minuly rok, aj teraz v marci mali 1.5 l flasu lucky a v 3dcl termoske teplu vodu a nikto k tomu nepovedal ani pol slova.

hermionecka
4. jún 2024

Pitná voda je aj v lietadle z flaše alebo je tam možnosť aj horúcej prevarenej vody 🙂