Tekutiny na letisku

kk3
30. máj 2022

Ahojte 🙂 Nikdy som este neletela lietadlom, tak sa chcem spytat ohladom tekutin na letisku, kedze si beriem iba prirucnu batozinu, a tam je mnozstvo tekutin obmedzene. Kazdy mi hovori nieco ine, tak sa v tom uz nevyznam. Patri do tekutin napriklad aj taky ruz? Alebo linka na oci? Neviem, ci aj taketo veci mam zaratavat do toho povoleneho 1l alebo nie..

tenerifka
30. máj 2022

@kk3 ruz nie, linka zavisi od velkosti. Mozes mat do10ks tekutin do 100ml kazda, t. J. 1 liter dokopy. Das ich do priesvitneho vrecka a vylozis na tacku pri bezpecnistnej kontrole

tenerifka
30. máj 2022

Inak ja mam vzdy nejaky mini krem hore dole po taske, na ktory zabudnem, a nikdy to na scaneri neriesili

abbey1
30. máj 2022

@kk3 Všetky krémy, tekuté pudre, linky, voňavky,..to všetko Max 100ml objem a dokopy Max 1 liter. Treba dať do uzatvárateľného vrecka priesvitného.. Drž sa oficiálnych informácií. Aj nám sa podarilo preniesť džúsy, zabudli sme, že sú v taške a nikto neriešil. Natrafíte na zodpovedného zamestnanca a prídeš o kozmetiku? Neriskuj.

majlo1234
30. máj 2022

Ak mate babo, pre babo tekutiny mozes preniest aj nad 100ml aj vodu vo flaske.

katka8855
8. júl 2022

@majlo1234 platí to aj pre väčšie deti? 6r a 3r, ze im môžem zobrať dojcensku vodu?

majlo1234
8. júl 2022

@katka8855 netusim ako to maju ohranicene vejovo, ci to neplati len do dvoch rokov, akoze kym je infant. Ale pre toho mladsieho ti to vari prejde