Dievcata, kolko trva trasa letisko Hurghada-Marsa Alam?
Su taxiky na urovni? A soferi? Nemam naladu na nejakych otravnych primitivov.
V Egypte som este nebola, ale mozno by sme isli v juni/juli (mozno len ja sama s dcerami), preto chcem pozvazovat moznosti.
Hlavnu rodinnu dovolenku absolvujeme v marci, ale zaciatkom leta by som zase rada niekam vypadla.
Je mi jasne, ze hotel musi byt co najvyssej kategorie, ale 5* som nasla len Iberotel Lamaya Resort.
Mozete doporucit z vlastnej skusenosti este nejaky iny hotel? Co najmensi, a aby mal tych 5*. Mal by mat pieskovu plaz a aj koralovy utes(to je moja vasen)
A ak mate este nejake postrehy a osobnu skusenost.....
Marsa alam super. Naj cast Egypta kde su práve ti spominani rusi neni. Nespomeniem si meno hotela ale boli tam len sami Nemci a klud. Boli sme jedine Slovenky. Taxikom sme šli cca hod a neco z letiska. Uplna pohoda. Kde sme si veci položili, tam sme si ich o pár hod našli
@billam Viem, do coho by som isla. Rusom sa uz asi nevyhneme nikde, Cinania takisto nie su vyhra(mala som tu cest niekolkokrat a nadavala som ako pohan).
Preco nie taxi z letiska do hotela? Ved tak cestuju tisicky ludi, inak by tam tie taxiky neexistovali......
A este otazka na hotel.......Nejaky, kde je moznost ubytovat deti az od 12 rokov?
@medveckaeva Super, popozeraj fotky a napis prosim, ako sa vola hotel.
Bola aj plaz aj reef?
@tenerifka ked si spomeniem ako sa volal určite napíšem. Personál super. Vôbec nebol nik otravny. Ba ani predajcovia. Pláž piesok. Krásne SŠ dalo snorchlovat i potapat. Korytnacky ryby ...
@medveckaeva kedy ste tam boli, lebo za posledné dva roky popredavali hotely ruským investorom...preto ten naval Rusov.
@tenerifka gorgonia beach
@medveckaeva OK, ved to nehori, zatial pozeram letenky a tak....manzo este nic nevie, ked to nanho vybalim, ze pojdem sama s deckami, asi moc nadseny nebude.....
@medveckaeva idem pozriet....cez koho si to rezervovala?
@billam rok a pol
@tenerifka cez koho si nepamätám uz vôbec
@medveckaeva teraz som to mrkla, ved to je takmer zadarmo......
@tenerifka cena bola super 600e na osobu za týždeň. Neviem ako ted
@tenerifka Egypt by som vôbec neodporucila...a uz vôbec nie taxik letisko-hotel....všade ruskí klienti, ťažko najdes nieco bez nich.