Tatranská Lomnica - dobré ubytovanie

5. feb 2022

Ahojte, chystáme sa s manželom. Do Tatranskej Lomnice alebo okolia. Nie sme ockovani. Vedeli by ste mi poradiť dobre ubytovanie a aby tam bolo prip. wellness? Dakujem 🙂 ale aby to nestalo 500€ prosím ☹️

mirkasmile
5. feb 2022

Fuuuuuuu to asi len skôr si nejaký chatu zajednať, lebo hoteli teraz fungujú (ak nemám staré info) v režime OP+ 🤷

maca1984
5. feb 2022

do hotela vás nepustia, tie fungujú ako je vyššie písané OP+ , ozaj jedine súkromné ubytovanie hľadať.

autor
5. feb 2022

Aha :/ dakujem

maca1984
5. feb 2022

alebo zbehnite do Poľska, tam nemajú písmenká na fungovanie 😀

mirkasmile
5. feb 2022

@maca1984 alebo, ak ste není ockovaní, tak asi ani nemusíte ísť do karantény, urobíte si PCR a ak budete negatívni,tak všetko ok.
Dačo také dávali v televíznych novinách 😂 ak sa nemýlim, ale toto si treba pozistit.
Ale je to fajn nápad, lebo veľakrát to aj lacnejšie vyjde

skolara
5. feb 2022

ja by som šla do Poľska, lebo tu sa ani dovolenkovať už nedá. Zaplatíš a budeš na dovolenke ako za trest. Veľa ľudom to príde normálne ..... bohužial. Diskriminácia ako vyšitá.

maca1984
5. feb 2022

@mirkasmile no skoro, treba si ho spraviť po návrate.
Karanténa pre neočkované osoby sa po príchode na Slovensko skracuje z 10 dní na 5 dní pri bezpríznakovom priebehu karantény, alebo sa karanténa končí po obdržaní negatívneho výsledku PCR testu, ktorý je možné vykonať hneď po príchode na územie SR. Upozorňujeme, že v čase prudkého rastu počtu pozitívnych môže byť náročné získať termín na PCR test v primeranom čase.

skolara
5. feb 2022

@maca1984 a ako bude niekto vedieť, že bola v zahraničí? Aj na PCR by som sa vykašlala a normálne by som prišla z dovolenky domov a fungovala ďalej.

maca1984
5. feb 2022

@skolara to neriešim, nech si každý robí ako uzná za vhodné.

pribinak
5. feb 2022

@skolara veľmi zodpovedne

skolara
5. feb 2022

@pribinak presne ako naša deštrukčná vlada.

bimbambim
5. feb 2022

Šla by som do Poľska na dovolenku

pribinak
5. feb 2022

@skolara 🤦🏻‍♀️