Ahojte, chystáme sa s manželom. Do Tatranskej Lomnice alebo okolia. Nie sme ockovani. Vedeli by ste mi poradiť dobre ubytovanie a aby tam bolo prip. wellness? Dakujem 🙂 ale aby to nestalo 500€ prosím ☹️
do hotela vás nepustia, tie fungujú ako je vyššie písané OP+ , ozaj jedine súkromné ubytovanie hľadať.
Aha :/ dakujem
alebo zbehnite do Poľska, tam nemajú písmenká na fungovanie 😀
@maca1984 alebo, ak ste není ockovaní, tak asi ani nemusíte ísť do karantény, urobíte si PCR a ak budete negatívni,tak všetko ok.
Dačo také dávali v televíznych novinách 😂 ak sa nemýlim, ale toto si treba pozistit.
Ale je to fajn nápad, lebo veľakrát to aj lacnejšie vyjde
ja by som šla do Poľska, lebo tu sa ani dovolenkovať už nedá. Zaplatíš a budeš na dovolenke ako za trest. Veľa ľudom to príde normálne ..... bohužial. Diskriminácia ako vyšitá.
@mirkasmile no skoro, treba si ho spraviť po návrate.
Karanténa pre neočkované osoby sa po príchode na Slovensko skracuje z 10 dní na 5 dní pri bezpríznakovom priebehu karantény, alebo sa karanténa končí po obdržaní negatívneho výsledku PCR testu, ktorý je možné vykonať hneď po príchode na územie SR. Upozorňujeme, že v čase prudkého rastu počtu pozitívnych môže byť náročné získať termín na PCR test v primeranom čase.
Šla by som do Poľska na dovolenku
Fuuuuuuu to asi len skôr si nejaký chatu zajednať, lebo hoteli teraz fungujú (ak nemám staré info) v režime OP+ 🤷