Taška na tekutiny do lietadla

29. dec 2024

Ahojte, viete odporucit kde kupit najvacsiu moznu transparentnu kozmeticku tasticku do prirucnej batoziny na kozmetiku?

abbey1
29. dec 2024

Dávam ju do klasických uzatvaratelnych vreciek z Ikea, alebo DM drogérie. Môžeš mať ma 1 liter, čiže tam s rozmerom veľmi nepohneš. Na niektorých letiskách už netreba vykladať z tašky.

muchotrafka298
29. dec 2024

Tie tekutiny musis mat v uzatvaratelnom vrecku o maximalnom objeme 1 liter. Cize Ti je zbytocna vacsia kozmeticka taska, ked je to dane. Niekde aj pocitaju kusy. Ja mam v tom rozmere tasticku a nie vsade s tym boli OK. Mam vzdy sacok a v pripade potreby dam donho.

autor
29. dec 2024

@muchotrafka298 pocitali? :D a to kolko ma byt ? :D nikde som nenasla tuto info. Vsetko si zvyknem vzdy brat do podpalubnej ale tu teraz nemam zaplatenu. Zial ikea je od nas daleko, takze preto zhanam kde kupit. Praveze nie su vsetky rovnake urcite som videla aj takde, kde liter nevojde, ved tie nadobky v nej su mensie ako 100ml…

tenerifka
29. dec 2024

V Lidli take maju, musia byt priesvitne

olimuc
29. dec 2024

Kupis aj v DM alebo Kauflande. Velkost sacku nie je az taka dolezita…1,2 l -1,5 l je ok ale v tych nadobkach nesmies mat viac ako 1 l dohromady a kazda max 100 ml …ja beriem uzatvaraci sacok aky najdem … nikto nic nehovoril… ale pri poslednom lete sme mali aj 2 flase vody v ruke a nikto nemal problem ( minuly tyzden)

mondolina
29. dec 2024

pepco, KiK majú

autor
29. dec 2024

Ja viem ze to maju v tychto obchodoch alebo na internete ale ako vravim, nasla som vela takych, kde sa liter nezmesti. Preto zhanam co najvacsiu :D dakujem

majka99999
29. dec 2024

Aj na letisku sa da kupit ten sacok.

abbey1
29. dec 2024

Len si daj bacha, lebo sme zažili letisko, kde personál trval, že vrecko musí mať obsah liter. A nedohádaš sa svojej pravdy.

muchotrafka298
29. dec 2024

Kup si ten sacok v DM alebo v Lidli, je to oznacene objemovo. Lebo sa skutocne nevyhadas. Ja som v Stockholme musela prelozit, lebo za nich tasticka priesvitna nebola OK. Niekde pisu, ze mozes mat tych veci maximalne 10 . Toto su bezne dohladatelne veci. V BA maju nove skenery, ze nic z prirucnej nevyberas na ten pas. Len to musis mat tiez v tom sacku. Vo Viedni idu este po starom.

autor
29. dec 2024