Ahojte poradite dovolenku autom, kde je piesocnata plaz a nie je to tam ako v Bibione?
1000 slnecnikov na m2? Neznasam davy ludi, viem, ze to zalezi aj toho kedy pojdeme ale skuste mi poradit. 🙈
@miadi autom na siciliu?
@evickuska my sme boli v lido di jesolo dvakrat, kvoli tomu, ze dieta male, co najkratsia cesta nech to je. Nie je to uplne moja top oblubena destinacia, ale na dojazd autom od nas sme nic lepsie nevyhutali, a nakoniec to bolo fajn, oba razy sme boli koncom juna.
@pondelok01 Jasne Ved tam maju lode co prepravuju auta .
@miadi o existencii trajektov viem, ale ozaj ti to pride ako vhodna dlzka cesty na tyzdnovu dovolenku s 1 rocnym babom? Kym by tam prisli sa mozu rovno otocit a ist domov.
@pondelok01 Sicilia je krasna ale hrozne daleko autom 🙈
@pondelok01 Tak celkovo sa mi nezda vhodna cesta autom do talianska s rocnym babom ked uz sa chces o tom bavit . Ale to je uz ich vec .to uz kludne aj na siciliiu. Odpoved bola zamerana na jej poziadavky .
@pondelok01 najprv som myslela ze sa pytas z nevedomosti .. autom na Siciliu? Ok nevies ze sa to da vysvetlim .., ale ty si vlastne chcela len rypat 😂
Pár rokov dozadu sme boli v Lido di Jesolo - bol to apartmánový dom s vlastnou pieskovou plážou a vlastným bazénom. Verejná pláž bola oddelená iba plotom. Žiaľ, už si nepamätám názov, ale bookovali sme to cez rakúsku TUI-ku. Bolo to super, mali sme svoje súkromie a keď sme chceli ísť do mora, len sme prešli pár metrov. Treba pogoogliť, dá sa určite niečo také nájsť. Inak v tejto oblasti len ťažko zoženieš niečo, kde nie je milión ľudí.
My ideme s deťmi 1r a 3,5r už tretí krát altanea Caorle sever talianska ideál
Pozri Siciliu tam mas najkrajsie plaze v Italy a urcite menej davou .