Prosím poraďte lokality v Taliansku na letnú dovolenku. Tento rok sme sa rozhodli ísť tam, ale nikdy sme v Taliansku neboli, takže nemáme predstavu vlastne kam chceme ísť😉.
Chceme more, vlastná doprava, budeme 2x dospelý, deti 17r. a 12r. Netuším či s raňajkami, polpenziou alebo radšej apartmán bez stravy. Na dovolenke radi striedame ležanie na pláži/pri bazéne s výletmi za kultúrou/históriou. Bolo by fajn mať bazén na ubytovaní.
Kde sa vám páčilo, kam by ste sa ešte vrátili a kam ani vôbec neuvažovať ísť? Hľadať ubytovanie cez cestovku alebo skôr portály ako booking?
Ďakujem za tipy.
Vzdy cez booking, je tam miliarda ponuk, daj si parametre co chces mat, pozri recenzie a hotovo
Poziadavku na bazen nesplnim ale my sme si uzili dovolenku v Rimini Marebello Hotel Carlton ☺️nieje to luxus ale hned na plazi super ranajky chodili sme na vylety a pred hotelom co len chcete od vyzieraku kebabu cez cukrarne a ruske restiky cisto len morske plody vsetko tam je na velmi dlhej ulici☺️za mna top
A ešte doplním, že ubytovanie by som hľadala cez booking poprípade ešte skontrolovala priamo na stránke hotela a nie cez cestovku. My sme si našli hotel cez Booking, pozerala som si aj recenzie na internete, moja požiadavka bola aj aby bol blízko pláže. A potom sme porovnali cenu cez Booking a cez hotel a cez hotel to vyšlo lacnejšie. 🙂
tiez sa nam paci Rimini ale este viac Toskansko. Je to sice dalej ale ked idete autom, da sa prespat niekde po ceste. My to riesime tak, ze jedna noc niekde na severe, Caorle napriklad, na druhy den potiahneme az do Toskanska. Ubytovanie cez booking, zadas si poziadavky a urcite si vyberiete. Ale treba to riesit cim skor, lebo uz teraz je mensi vyber. Na vylety je Taliansko priam stvorene.
Nám sa páčilo San Benedetto. Je tam nádherne, aj tento rok sa chystáme. Budeme bývať na neďalekej usadlosti s bazénom a dochádzať k moru. Výlety odtiaľ sú super, odporúčam Castelluccio, Monti Sibillini, Lago di Fiastra, Lame Rosse, Assisi, Perugia, Norcia, Cascia. My chodievame cez booking, vždy bývame aj na 3 miestach, lebo sa presúvame, alebo prespávame po cestách a chceme vidieť čo najviac. Bývame v apartmánoch a varíme si sami.
skus inak pozriet elitetravel.sk 😉 Je to Slovenka, ktorá ponúka dovolenku, ubytko výlučne v Toskánsku a Ligúrii. Dnes som na ňu naďabila náhodou na IG a úplne ma očarili tie ubytká😍😍😍
Ďakujem za tipy kočky😘
@alesia ahoj, ako ste ppriesili ubytovanie pri Rimini prosim ta?
@pieksamaki klasika cez booking, je tam toho fakt vela na výber
Ahojte, viem, že toto momentálne nie je veľmi aktuálne, no chcela by som sa opýtať, aký termín vyberať na dovolenku aby bolo aj more teplé? Je teplé už aj začiatkom júla, alebo mám vyberať niekedy v strede prázdnin? Ďakujem
My s muzom a troma deťmi ideme v júni cca 15 dní do Talianska . Par noci Toskánsko a potom región Salento
Odporucam Cecina je tam aj krasny camp .. pri borovicovom lese.. krasne plaze boli sme tam zaciakom juna ale aj september je tam v pohode..
Nám sa páčilo v Rimini. Išli sme autom asi 10 hodín. Teplé more, čistá pláž, pekné mesto. Vôbec sme sa nenudili. Boli sme na skútri v San Maríne, ktoré je odtiaľ asi len 30 minút.