Ahojte, boli ste niekto v týchto oblastiach tento rok? Vie mi niekto povedať, aké to tam je? Či pokojné, čo sa týka utečencov a pod. Príp. poriadiť aké je more, cena v reštauráciách, fastfoodoch a pod. 🙂 Ďakujem 🙂
my sme boli ten to rok v bibione časť pineda, podobne ako lignano, pláž pre deti, more teplé , my sme mali málo ľudí, pokojná časť, reštaurácia dá sa.. , ale na každom kroku sú aj také fastfood, kde sa dá kupiť piza a iné a za prijateľné ceny, tam boli aj supremarkety, mne čo príde drahé je ich pečivo, supre ovocie o melónoch ani nehovorím, inak všetko ok, utečenci ani slychu ani chýru za mňa maximálna spokojnosť či už lignano alebo bibione
@felycity
@sorciera24 baby a isli ste cez realitku ci ako?
@martinusik91 lignano sme cez taliansku agency a bibione som si cez našu agenturu
@martinusik91 nie realitku:D cez talianske agentury
@sorciera24
@felycity boze uz mi sibe 😀 😀 😀 no nic myslela som agenturu 😀
@dynnora my sme boli v Lignane, to je hned pri Bibione, my chodime len tam, plaz je uzasna pre deti, pozvolny vstup do mora a cista....ma modru vlajku......utecenci ziadni;)....v tychto oblastiach ich isto nenajdes....baby v skupine DOvolenka v TAlianku pisali aj o inych oblastiach, ze pohoda....pozri tu skupinu......
ceny v restikach su drahsie, TAliani si uctuju aj 1E za osobu za stolovanie, co to anvysuje, my v restikach moc nemusime,a le napr. fastfoody a pizza 5-7E, kebab 4-5E.....zmrzlina 1,30E....v Lidli ceny ako u nas.....mozno aj lacnejsie....