Taliansko autom - iné ako obvyklé mestá?

handbag
17. nov 2019

Žienky, idem si k vám po radu: chodíme do Talianska pravidelne autom, boli sme v Grado, v Caorle, v Bibione, v Lignano Sabbiadoro a Lido di Jesolo 🏖 . Čiže máme absolvované všetky známe, dostupné a blízke mestá-miesta a výlety. Z Bratislavy cca. do tých 680 km a cca. 7 hodín cesty (ak nerátam nejaké zdržanie na mýto). Viete mi poradiť iné miesta - mestá do ktorých by sa dalo dostať autom a bolo by to pri mori a je tam čisto a pekne? Do tých max. 900 km z Bratislavy? Letecky ísť nemôžeme, ideme s mojím otcom a ten odmieta lietať, tak preto iba auto. A do Chorvátska nás to absolútne neláka.. táto destinácia sa nenachádza na našom wishliste. Ďakujeme za tipy. Pekný deň.

daevina
17. nov 2019

toto aj mna zaujima

pribinak
17. nov 2019

Benátky? Treba si ich obzrieť kym sa nepotopia uplne

adka6666
17. nov 2019

Boli sme minuly rok v Cavallino-Treporti a ľúbilo sa nám 😊

pininka1
17. nov 2019

My sme boli Lido di spina,uzasne tam bolo. K moru sme mali asi 10 minút, ale ubytovanie bolo parádne, je to krásne malé mestečko.

3009
17. nov 2019

@handbag Palmová riviéra.

jaja1979
17. nov 2019

@handbag my sme boli tento rok v Rimini, super ubytko rovno na pláži, All inclusive, fantastické jedlo, pred hotelom ihriská, plážový volejbal, tenisové kurty, hojdačky, lehátka, večer sa cesta pred hotelom uzatvárala a celé to bola ako promenáda so stánkami, atrakciami,... Cena pre dvoch dospelých a tri veľké deti bola 1500 €- ubytko, strava, pitie... Cena bola preto taká nízka, lebo sme boli v prvý júlový týždeň. Hotel maxy

handbag
autor
17. nov 2019

@pribinak - ako výlet už vyriešené dávnejšie

handbag
autor
17. nov 2019

@adka6666 - popozerám, ďakujem za tip.

handbag
autor
17. nov 2019

@jaja1979 - ďakujem za tip, pozriem. čiže oblasť Rimini 🙂

nistika
17. nov 2019

@handbag juh talianska ostrovy sú nádherné ale neviem či ti to vydá do 900km....môžte isť do neapolu od tiaľ na trajekt všetky ostrovy sú blízkocca hodinu (ischia, capry je tam toho viac a dá sa to obehnúť ako výlet capry sú rozprávkové len neviem či to neni Ďaleko

mirage
17. nov 2019

Chodte az na juh, do Kalabrie, s tym, ze po ceste prespite. To je uplne ine more ako na severe.. Alebo Bari a Apulia.

missdiva
17. nov 2019

@handbag tak podla mna v IT treba vidiet Benatky, Verona, Bologna, Pisa, Florence, Rim, Vatikan.
Ak sa vam to zda daleko, isla by som do Svajciarska.

pragmaticka
17. nov 2019

To si teda vela z talianska nevidela..🤣🤣urcite prespat a ist dole na juh..po ceste mate ovela krajsie taliansko pred sebou!

akinom0077
18. nov 2019

@handbag /Benatky-plaz Lido, Rimini, Riccione, Lido degli estenci, Sistiana,Ravenna

akinom0077
18. nov 2019

@handbag / pozor ale Rimini ma viac casti najlepsia je Marina centro

zuzickazah
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
daevina
23. jún 2023

@jaja1979 prosim ta ktory hotel?

zuzickazah
Odpoveď bola odstránená
Zobraz