Žienky, idem si k vám po radu: chodíme do Talianska pravidelne autom, boli sme v Grado, v Caorle, v Bibione, v Lignano Sabbiadoro a Lido di Jesolo 🏖 . Čiže máme absolvované všetky známe, dostupné a blízke mestá-miesta a výlety. Z Bratislavy cca. do tých 680 km a cca. 7 hodín cesty (ak nerátam nejaké zdržanie na mýto). Viete mi poradiť iné miesta - mestá do ktorých by sa dalo dostať autom a bolo by to pri mori a je tam čisto a pekne? Do tých max. 900 km z Bratislavy? Letecky ísť nemôžeme, ideme s mojím otcom a ten odmieta lietať, tak preto iba auto. A do Chorvátska nás to absolútne neláka.. táto destinácia sa nenachádza na našom wishliste. Ďakujeme za tipy. Pekný deň.
Benátky? Treba si ich obzrieť kym sa nepotopia uplne
Boli sme minuly rok v Cavallino-Treporti a ľúbilo sa nám 😊
My sme boli Lido di spina,uzasne tam bolo. K moru sme mali asi 10 minút, ale ubytovanie bolo parádne, je to krásne malé mestečko.
@handbag my sme boli tento rok v Rimini, super ubytko rovno na pláži, All inclusive, fantastické jedlo, pred hotelom ihriská, plážový volejbal, tenisové kurty, hojdačky, lehátka, večer sa cesta pred hotelom uzatvárala a celé to bola ako promenáda so stánkami, atrakciami,... Cena pre dvoch dospelých a tri veľké deti bola 1500 €- ubytko, strava, pitie... Cena bola preto taká nízka, lebo sme boli v prvý júlový týždeň. Hotel maxy
Chodte az na juh, do Kalabrie, s tym, ze po ceste prespite. To je uplne ine more ako na severe.. Alebo Bari a Apulia.
To si teda vela z talianska nevidela..🤣🤣urcite prespat a ist dole na juh..po ceste mate ovela krajsie taliansko pred sebou!
@handbag /Benatky-plaz Lido, Rimini, Riccione, Lido degli estenci, Sistiana,Ravenna
@handbag / pozor ale Rimini ma viac casti najlepsia je Marina centro
toto aj mna zaujima