Šútovské jazero - dá sa tam kúpať?

rybkoava
9. júl 2018

Dobrý deň, prosím Vás da sa na Šutovskom jazere kupať? Ak áno páčilo sa Vám tam ?

deti95060810
9. júl 2018

Šútovo pri Martine? Hm to je lom, je to tam nebezpečné, zopár ľudí sa tam už utopilo...kúpu sa tam len na vlastnú zodpovednosť... ale isto sa tam kúpu ako každý rok...popr. daj sa do skupiny MT popr. sa ti opýtam...napíš čo ...

rybkoava
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mata128
9. júl 2018

Toto zaujima aj mna. Ideme v auguste do Zazrivej a chceme sa zastavit na Sutove. 🙂

ibrunova
9. júl 2018

Aj my sa tam chceme zastaviť, vraj to tam funguje, aj bufety, tak je to asi legálne,

deti95060810
9. júl 2018

@mata128 aj teba pridať do Mt ?

alami
9. júl 2018

Pod vodopádom sa nekúpe. Akože nohy si omocis, ale isto nie na plávanie. Možno pár bláznov v pubertálnom veku sa tam nezodpovedné okupe.
A bufet pri vodopáde nie je. Je to čistá príroda. Nejaký je asi dole v dedine na začiatku cesty.

mata128
9. júl 2018

Bufet je pri jazere, my sme tam pred dvoma rokmi boli

kiwi3
9. júl 2018

ja som tam bola pred par rokmi, je tam cistucka voda, ale studena. a chodia tam aj nudisti. blizko su vodopady, fajn prechadzka. inak moznosti ubytka a najedenia okolo zle, motorest co bol nedaleko varil dost hrozne. par metrov odtial dialnica aj vlakova trat (fajn pre toho, co sa pozera z auta, ale pre toho, co je pesi je to naprd).

deti95060810
9. júl 2018

@kiwi3 motorestje pri hl. ceste č.18....veľa ľudí si chváli ako varia...ale chute máme rôzne...

mata128
9. júl 2018

@kiwi3 uplne suhlasim co sa tej stravy tyka,otras. Ideme tiez kuk tie vodopady,kedze mame deti,kupanie tam nehrozi. Ale jazero krasne,ciste.

lednickajana
9. júl 2018

@rybkoava ahoj,je to velmi pekna prechadzka na sutovsky vodopad,v sutove sa kupe-je to tam velmi pekne ale dost plne,ked sme tam boli minuly rok voda krasna a cista..su tam bufety,podla mna super...len este pozor je tam dost vypek,my sme mali do sebou slnecnik

miska1997
9. júl 2018

@rybkoava my sme sa tam boli iba prejsť v máji .. ale oproti nám boli nudisti ešte že do diaľky nevidím 😄😂 ale inak je to tam nádherné .. voda bola studená a už hneď pri kraji je dosť hlboká takže s deťmi by som tam určite nešla 🙂

kiwi3
9. júl 2018

@deti95060810 tak to maju latku asi prekliato nizko 🙂

deti95060810
9. júl 2018

ešte blízko asi 5 km odtiaľ je Trusalová ....tam je veĺký motorest, aj ubytovanie - vyššie v horách - ubytovanie u Janky a potom aj AutoAlles - známa predajňa áut - to je ako poznávacie znamenie...

deti95060810
9. júl 2018

@kiwi3 neviem, nikdy som tam nebola - v reštike, ale chvália si...😉

alami
9. júl 2018

Tak to myslíte teda iné jazero, nie jazierko pod vodopádom. Toto je kdesi pri tom motoreste? Teda pri ceste?

lujziana44
9. júl 2018

@rybkoava radšej by som to neriskovala s deťmi a išla sa tam len prejsť a zobrala by som ich kúpať niekde inde, kde to je bezpečnejšie

alami
9. júl 2018

Už to vidím, takže áno, dole, blízko cesty. Tam som veru nikdy nebola a chodím okolo. Pôjdem pozrieť, dík baby🙂

hettinka
9. júl 2018

@rybkoava oficiálne sa tam kúpať nesmie.

verca888
9. júl 2018

ked je uz dlhsie teplo, ze je voda zohriata trochu tak sa tam da okupat vraj v pohode ale je tam voda dost hlboka takze neviem ci je to vhodne pre mensie deti

ibrunova
9. júl 2018

https://www.startitup.sk/local-top-prirodne-kup... dávno bolo zakázané, ale už to asi neplaí.

jeltica
9. júl 2018

Znama minule odtial davala fotky na facebook, tiez boli na vylete a vyzeralo to tam krasne, vraj velmi pekna cista voda ale niekomu moze byt dost studena tak neviem ako ste zvyknuty 🙂

kahanikova
17. júl 2018

Chodila som k jazeru dosť často pár rokov dozadu ale úprimne, už by som sa kúpať nešla. Na prvý pohľad je naozaj voda krásna ale len na pohľad..

Vodopád je o dosť ďalej od jazera ale oplatí sa prejsť je tam krásne 🙂

denaka
17. júl 2018

Dávno známe, že sa tam nesmie kúpať. Voda je tam nádherne modrá a čistá ale nachádzajú sa v nej nebezpečné silice. Ale ľudia sa tam aj tak chodia kúpať. Ale ako výlet nádhera!
Neviem odkiaľ ste ale teplota tu na Orave klesá v noci k piatim stupňom takže vonkajšie kúpanie je len pre silné nátury....
To radšej aquapark v dk alebo Oravice.
A ako výlet jednoznačne Janosikove diery.

zilinec32
15. jan 2022

Dnes som skúsil, voda celkom studená.