Sú prebaľovacie pulty na benzínkach do Bratislavy?

jnana1
19. nov 2011

ahojte maminky, prosím Vás, cestovali ste niekto s dieťatkom autom po Slovensku? my sa chystáme na cestu do BA a rada by som sa vás spýtala, či máte nejaké skúsenosti s prebaľovacími pultami na benzinkách alebo motorestoch na trase Prešov-Poprad-Banská Bystrica-Bratislava...( prípadne by sme mohli ísť na Žiliu) myslím tým, či je možné niekde prebaliť dieťa??? ďakujem!

evatko
19. nov 2011

jnana1 Prebalujeme, kojime v aute. bez problemov aj v zime

jnana1
autor
19. nov 2011

@evatko aj to som už skúšala, ale naša utosedačka je dosť veľká a nemám tam moc miesta malú položiť na sedadlá... jedine ak by som otvorila dvere, a ja vyšla von, ale to sa ešte obávam kvôli tomu, že vonku je dosť chladno... a ako to robíš ty??? to sa vojdete na zadné sedadlo??? 😅

evatko
19. nov 2011

@jnana1 podla toho, kolko malo mesiacov (syn alebo dcera) a ake auto (velkostou)sme mali pozicane(nevlatnime auto). Vacsinou tak ako hovoris, pripravila som si vsetky veci, sup ho na sedadlo a ja som stala v otvor enych dverach vonku. Ved to cele trva velmi kratko, takze nejakeho ofuknutia, ci nachladnutia by som sa nebala (ale zase ja som taka natura, ze taketo veci neriesim). Raz som dokonca prebalovala za jazdy na kolenach 😲 , ja viem, nebezpecne ale vtedy mi dcera z vyse styroch hodin cestovania sedela v autosedacke asi pol hodku. V nej len revala jak tur, ale uuuplne priserne...A inak ked mm potiahne predne sedadlo uplne dopredu a ty sa tam na tu chvilu nasardinkujes 😀 , vojdes sa aj dozadu.

zlatusik28
19. nov 2011

@jnana1 ahoj, my s malým takto cestujeme od jeho 3 mesiacov, pravidelne 3x do roka, tou istou trasou. Prebaľovali sme v aute, sedačku sme na chvíľu vyhodili, v zime poriadne pred tým nahriali auto, sveter pod neho 😉 a hotovo. Tak isto aj papal, mali sme častejšie prestávky, tak aspo 3-4 krát, na benzínkach a pod. Väčšinou to bolo na Dechtároch, alebo v Ružomberku, keď ideš smerom do Ba, hneď prvá benzínka. Teraz naposledy sme išli po novej dialnici cez B.Bystricu, je tam benzínka pred Nitrou, Tesárske Mlyňany, aj sme sa najedli a je tam aj prebaľovací pult. Je to tam pekné.

vierkasteffi
19. nov 2011

ja prebalujem na prednom sedadle 😉

veronikam
19. nov 2011

Pri cestovani vsetko riesime v aute, krmenie (mame autoohrievacku na mlieko, na jedlo), aj prebalovanie - na zadnom sedadle, v otvorenych dverach rychlo prebalim. Neni to problem ziadny.

fialkaa
19. nov 2011

myslim, ze na niekorych benzinkach su prebalovacie pulty, ale tam by si asi babo nepolozila 😒 aj my tak, ako radia ostatne maminky - v aute

bahara
20. nov 2011

Ahoj Ja cestujem pravidelne z malou Bratislava-Handlová a opačne a ešte som to nepotrebovala je tak,že malá aj celú cestu prespala. veď sú to len cca 2 ,5hodiny cesty...keď sa stalo,že bola mrzutejšia radšej som zastala niekde na odpočívadle..v aute prebalila nakŕmila a šlo sa ďalej 😀

mamabiba
21. nov 2011

My cestujeme s 3 mesačným bábom Žilina - Bratislava, Žilina - Myjava. Tesne pred vyrazením nakojím, prebalím a neriešim to...pokiaľ sa mi nepokaká. Tieto trasy robíme s jednou zástavkou na kojenie. Snažím sa vyraziť tesne pred jej spánkom, aby mi čo najdlhšiu cestu prespala. Najlepšie prebalíš dieťatko na zadnom sedadle auta. Pokiaľ mám info, tak tie prebaľováky na benzínkach nikto nedezinfikuje a čo som si všimla, slúži to hlavne na odkladanie kabátov a tašiek. Takže tam by som to moc neriskla. na sedadle prebaľujem tak, že dám pod ňu deku, jednorázovú podložku..prebalenie cca 1 min a to ju až tak moc neofúkne 😉 😉

hoogy
21. nov 2011

@jnana1 veru aj ja som maleho radsej v aute prebalovala ked sme s nim cestovali ako s malym. ja by som tym prebalovacim pultom neverila. ja som to robila tak ze som maleho vyzliekla az o plienky vsetko som si nachystala polozila som ho otvorila dvere rychlo prebalila sadla naspat k nemu a tak som ho obliekla. aj krmili sme sa v aute.

jnana1
autor
28. nov 2011

tak som to s tým prebaľovaním skúsila v aute aj ja a... mali ste pravdu, bolo to v pohodičke!!! a videla som jeden prebaľovací pult na benzínke...no nič moc, ozaj by som tam malú nepoložila... 🙂