Stretli ste sa v Bulharsku so štípajúcim hmyzom v mori?

zuzanah8
30. júl 2019

Ahojte, vrátil sa niekto tieto dni z Bulharska a má zlu skúsenosť so stipajucim hmyzom vo vode? Alebo v minulých rokoch mal niekto skúsenosť? Že sa tento problém nedávno vyskytol na niektorej plazi. Nedalo sa kupat v mori. Budem rada za bližšie info, ak sa s tým niekto stretol. Dakujem

msimi1985
30. júl 2019

@zuzanah8 dobry vecer. Neviem o hmyze, ale chceme ist do bulharska ale nevieme kam. Mate dake skusenosti s ubytkom? Lebo recenzie nie su velmi dobre , co sa tyka napr.na cistotu hotelov a pod. Ak mi poradite, budem rada.

janulla1
30. júl 2019

@msimi1985 my sme boli minulý rok v hotely Dara v primorsku každý deň upratovali, bolo tam čisto, mali sme polpenziu vynikajúce jedlo a veľké porcie aj more sme mali pekne čisté

eriksonka1234
30. júl 2019

@zuzanah8 my sme momentálne v Bulharsku a žiadny stipajúci hmyz zatiaľ nemáme

eriksonka1234
30. júl 2019

@msimi1985 my bývame v nádhernom novom hoteli na slnečnom pobreží 5*,hotel Grand resort

msimi1985
30. júl 2019

@eriksonka1234 pekny vecer. A sluzby a izby ? Recenzie na bulharsko su strašne. Hlavne co nam odporucili z cestovky. Stare hotely, ludia nadavaju na špinu a nekvalitne jedlo,ze mali vyrozu.

modrava
31. júl 2019

celkom by ma zaujimalo co si o tom hmyze pocula. len u nejakych dovolenkarov? ci media?
mam osobnu skusenost spred 30 rokov. na nafukovacke par metrov od brehu ma nieco postipalo do predlaktia. sialena bolest, ruka do par minut 2x taka a do par hodin 40 stupnove teploty.

liz_lemon
31. júl 2019

@msimi1985 s hmyzom som sa nestretla, ale inak vsetko sedi, hnus, spina, jedine more bolo super
Bulharsko nikdy viac

simsalabim
31. júl 2019

@zuzanah8 hmyz v mori? Nemyslis meduzy?

zuzanah8
autor
31. júl 2019

Prišla s tým známa, že sa nejaké stipajuce potvorky objavili v jednej časti Bulharska, v mori, nie medúzy, že s tým Bulhari mávajú problém. V médiách som nenašla žiadnu info. Chcela som vedieť či má niekto takúto skúsenosť.

lubiss
31. júl 2019

@zuzanah8 znama mala cosi obdobne ale na maledivach, neviem uz presne co ale cosi take ze v mori stipalo..

andrejka159
31. júl 2019

@zuzanah8 my sme boli v Bulharsku 4 roky po sebe. Boli sme aj cez cestovku a potom na vlastnú päsť. Boli sme v Primorsku a Nesebare. Za nás super! Čisto, majitelia kde sme bývali vždy úplne milí, slušní, starali sa... v mori sme nenašli nič, čo by bolo neštandardne. Jediné kam by som nešla bolo Slnečné pobrežie - tam bola špina a bordel v uliciach ale zato si môžu nevychovani turisti... pláž mi tam neprišla nejaká špinavá (vždy večer chodilo auto a upratovalo)

katkabg
31. júl 2019

Ahojte....ja zijem v Bulharsku od r.2005.Boli sme aj pri mori v Primorsku a Sozopole ale teda nic nas nestipalo vo vode a apartmany boli super.Jedine co ma v noci stipalo ale to mame aj tu kde byvam 200km id mora su komare a papataci.To su mini musky co cicaju krv.

saskia_98
31. júl 2019

@zuzanah8 ja som sa s tym stretla v Sozopole ale iba na jednej plaži. O par m ďalej už nič nebolo tak ja neviem. Ale za celych 7 rokov co chodim do Bulharska, som sa s tym stretla len raz. Inac mi to prislo jak male kusančeky ale po chvilke to zmizlo.

dajdala
31. júl 2019

Áno, zažili sme štípajúce niečo v mori. Vyzeralo to ako larvy a prisalo sa to na telo. Mňa to raz ustiplo do výstrihu, kde mi ostal dlho aj fľak. Bolo to dosť nepríjemné a veľa ľudí ani nechodilo kvôli tomu do mora. Ale bolo to až ku koncu sezóny, v septembri.

dajdala
31. júl 2019

Myslím, že to bolo toto

ritta86
31. júl 2019

@dajdala My sme boli v Bulharku sice pred 20timi rokmi ale presne toto tam bolo. Ako deti sme to volali pijavice a obcas to niekoho stiplo ale nebolo to nic strasne.
Za mna je Bulharsko sice najskaredsie more na svete- take velke jazero, takze nie je to zrovna moja dovolenkova destinacia. Ale bola som tam 2x a dalo sa. 🙂

dajdala
31. júl 2019

@ritta86 Tiež sme boli len raz, more sa mi veľmi nepáčilo, teda aspoň to v Primorsku. A tento hmyz mi dosť vadil. Bolo ho tam veľa hlavne poobede a stále som ho mala na sebe. Väčšinou som si brala do vody lehátko, aby ma to nekusalo 😄 Ale našťastie reakciu som na to nemala, iba fľak.

saskia_98
31. júl 2019

@dajdala ono treba vediet aj kam ist. Mne sa napr. Sunny beach hnusi ako mesto. Zas Sozopol ma chytil za srdce. More bolo stale pekne, čistučke a hlavne teple a počas každej dovči som vychytala 40-43 stupnov co je pre mna ideal.
@ritta86 mne pride jak velke jazero Chorvatsko...

dajdala
31. júl 2019

@saskia_98 My sme boli na južnej pláži 🙂

eriksonka1234
31. júl 2019

@msimi1985 za mňa jedna super luxusná dovolenka, každý deň sa upratuje, izby sú naozaj nádherné.

simsalabim
31. júl 2019

@dajdala 😨 No teda 👎

msimi1985
31. júl 2019

@eriksonka1234 a toto je kde prosim vas? V cestovke v katalogu su asi fotky z 90-tych rokov ☹ noo nazory su tu rozne. Hlavne ten hmyz, velmi ma to odradza.

angelinja
31. júl 2019

my sme boli v bulharsku pred cca 7 rokmi a za nas super teda pre mladych lacno a more teple piesok -slnecne pobrezie, zabava a mali sme zatial najlepsiu izbu aku sme kedy mali a to ozaj neprehanam..sice nas dali podla nich do najhorsich lebo to nebolo s vyhladom na bazen ale taku velku izbu sme nikde nemali na poschodi no super a to ratam aj slovensko aj ine destinacie..aj ked inde boli tiez ok izby ale s takou velkou som sa nestretla ani v preslavenom hoteli slovan tatry..a spina?:DDD by som vedela hovorit o spine v taliansku na juhu v reggiu..proste to su juzanske narody

angelinja
31. júl 2019

a stipajuci hmyz teda o tom neviemale viem ze tam bolo more plne meduz obrovskych ale tie vraj nestipu..tak ja osm sa kupala preavazne len rano pokym ich vlny nedoviali:DD

eriksonka1234
31. júl 2019

@msimi1985 hotel Grand resort slnečné pobrežie, novovybudovaný hotel, sme milo prekvapení, je tu nádherne a to sme pochodili už dosť destinácií, budúci rok sa určite sem vrátime

lucyla38
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
msimi1985
31. júl 2019

@lucyla38 a vy ste kde boli, v akom hotely a v akej časti hotela. Chcem ist s dvomi malymi detmi

3009
31. júl 2019

@zuzanah8 ja som sa minulý týždeň vrátila z dovolenky v Bulharsku - Slnečné pobrežie. Ubytovanie v hoteli Dunav a veľká spokojnosť. Mala som all inclusiv a strava super, Celý deň pizze, špagety, zmrzlina, nápoje, alko i nealko, grilované jedlá, upratovanie každý deň, výmena uterákov každý deň, všade čisto a poriadok. Na pláži poriadok - každý večer celú pláž upratujú. Jedine čo je chyba - málo smetných košov a málo spŕch na pláži. Ja mám rada Slnečné pobrežie a Nesebar.

fotoarch
31. júl 2019

@zuzanah8 Áno našla som v mori aj ja, jemne stipkali, boli to doslova malé kolónie hmyzu ako na fotke vyššie. Čo má ale zarazilo že som si ich uvedomila v mori až v polke dovolenky 😮 ... Či tam pred tým neboli, či mozog nezaregistroval neviem. Slnečné pobrežie. Inak more čisté, extra teplé ! pláž čistá tiež, mesto hlučné, rušné ,drahé.
Z primorska a Pomoria si pominule roky tie potvorky nespomínam ... ( Inak ceny tam boli polovičné )

karmela
31. júl 2019

Pred dvoma týždňami sme sa vrátili s Bulharska a žiadny štipajuci hmyz sme nestretli.More krásne až som bola milo prekvapená keďže naposledy sme tam boli pred 6r a hotel si vieš vybrať podľa seba úkazu ti izby a hotovo