Štrbské Pleso - reštaurácie

8. okt 2021

Ahojte, zajtra sa chystáme s mužom na Strbske Pleso. Ako j to tam s reštauráciami? Nie sme ockovani chvalabohu. Vdaka 🙂

janinah
8. okt 2021

Zoberte si rezeň s chlebom do ruksaka.Aj my ideme v nedeľu,očkovaní sme chvalaBohu.

konikkon
8. okt 2021

Stačí vám negativny test.

ma77
9. okt 2021

@janinah Trefna odpoved to chvalabohu si mohla odpustit nie každy je proti očkovaniu bola by som zvedava keby tak dostala covid s tažkym priebehom neprajem samozrejme nikomu či by potom povedala chvalabohu že nie som očkovana

autor
9. okt 2021

@ma77 nie neodpustím si slovo Chvalabohu 🙂 v nemocnici ležia pacienti s covidom a hádaj čo. 2/3 sú ZAOCKOVANI. Takze keď si sa dala ockovat tak si nemyslí, že nebudeš mat nikdy koronu a že si teraz v ochrannej bubline 🙂 sa zobuď.

autor
9. okt 2021

@nika82
@konikkon
Ďakujeme, boli sme, nikto nič nekontroloval 🙂

weronika171717
9. okt 2021

Mne sa paci, ze si použila slovo chvalabohu, pretože poznám dosť ľudí, ktorí už oľutovali, že si dali ten jed do tela. Niektorí to povedali otvorene a niektorí len povedia, že čo už narobia, keď to majú v sebe a ze na 3 dávku nepôjdu (ľudí čaká 9 dávok). A neboj sú tam reštaurácie, ktoré vás normálne pustia. A ze je teda viac tých, ktorí sú normálni a nič nevyžadujú, pretože vedia, že ak prejdú na OTP, tak skrachuju. Napríklad niektoré reštaurácie, ktoré mali režim OTP prešli na základ, pretože zistili, že im tam nikto nechodí. 😉

nika82
9. okt 2021

@weronika171717 prosim ta z akeho zdroja mas ze nas caka 9 davok

ma77
9. okt 2021

A ty ako vieš že v nemocnici ležia očkovany si ich videla alebo jedna baba povedala ?a zobudena som neboj už davno

weronika171717
9. okt 2021

@nika82 a z akého zdroja máš, že vas očkovaných čaká menej dávok? Veď ani 3 ste si nepripúšťali. Keď som vo februári o tom hovorila, že to nebude len pri 2, že ludi od jesene čaká 3 davka, tak hovorili, že to určite nie, že veď v SPRÁVACH 😂 hovorili, že 2 budú stačiť. A pozri hoax sa stal skutočnosťou. Tak ako vždy. Keď my akože konspiratori niečo povieme, tak do 6 mesiacov je všetko pravda, ale nejdem to tu s tebou rozoberať. Písala som autorke a nemám náladu sa tu s tebou naťahovať. Vyckaj času a dozvieš sa, či som mala pravdu.

autor
9. okt 2021

@ma77 videla som a vidím. Pracujem v tomto sektore

autor
9. okt 2021

@weronika171717 máš pravdu, celá korona je biznis a hotovo. Jasne, že mi je ľúto keď niekto zomrie ale odkedy je ta akože “korona” tak už neexistuje angína, chrípka, rakovina atd. Už len tá sprostá korona.

nika82
9. okt 2021

@weronika171717 ukaz mi kde som toto presne pisala ,,a z akého zdroja máš, že vas očkovaných čaká menej dávok? Veď ani 3 ste si nepripúšťali,,
ja o tretej viem uz dlhsie a pojdem nanu

nika82
9. okt 2021

@weronika171717 jaaaj cize JPP

weronika171717
9. okt 2021

@nika82 myslela som to všeobecne, tak sa ukludni. A chod na 3. To je každého slobodne rozhodnutie. Ja poznám aj očkovaných, normálne sa s nimi bavím, nedelim spoločnosť. Je to na každom ako sa rozhodne.

weronika171717
9. okt 2021

@nika82 a tiež sa čudujem, že ľuďom nepríde čudné, že vo februári už v europarlamente vedeli, že na jeseň tu bude 3 vlna.

nika82
9. okt 2021

@weronika171717 no ja som kludna ty sa ukludni tiez najprv nieco nacnes a nedokoncis to, cize tvoje info je fest diskutabilne

weronika171717
9. okt 2021

@nika82 tak si diskutuj sama so sebou.....

nika82
9. okt 2021

@weronika171717 pozri ja som sa ta slusne opytala , ty si nieco nacla a nepokracujes... neviem teda kto tu siri Hoax

weronika171717
9. okt 2021

@nika82 áno, opýtala, aby si mohla rýpať a keby som ti to aj, napísala, tak neuveríš, tak o com to je??? Ľuďom ako ty sa neoplatí nič vysvetľovať. Ty máš svoju pravdu a ja svoju.

nika82
9. okt 2021

@weronika171717 jasne ja neviem nic ine len rypat, vies co zadlav sa stym

stanislavicenka
9. okt 2021

Autorka, ty si skutocne hlupa osoba. Ja byt tebou, nehrdim sa tym. Zatial kazda tvoja odpoved cloveka len utvrdzuje o tvojej hluposti.

autor
9. okt 2021

@stanislavicenka ako môžeš povedať, že som hlúpa keď ma nepoznáš?
Totálna slovač.
Uvidis keď budeš mat bolesti a silnú koronu o pár mesiacov. Spomeň si na mna 🙂 čau 🙂 a drž sa ;)

konikkon
9. okt 2021

Super, som rada, že to šlo aj bez očkovania aj bez testu. Ja mam podobnú skúsenosť 💪

autor
9. okt 2021

@konikkon vidno, že ľudia nestratili rozum 🙂 niektorí samozrejme..

lenrol001
20. okt 2024

@weronika171717 tak koľko dávok máš? 9?? Tak hrať sa na nostradama..to ti nevyšlo...

weronika171717
21. okt 2024

@lenrol001 hahaha 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 už len ja by som sa dala štepiť vakcínkou. 🤣🤣🤣🤣🤣 Mám dosť rozumu, aby som vedela, že to bolo klamstvo.