Ahojte ak sa smiem opytat oplati sa brat potraviny do chorvatska na dovolenku?ideme do Puly mame dve deti staci zaklad ako cestoviny,neaku zeleninu,ryzu, ostatok dokupit.Ako je to tam cenovo ako u nas?a su vhodne plaze v Pule aj pre deti?dakujem
my nenosime nic, ale vobec nic/ len to, co po ceste zjeme, je to uplne rovnako ako u nas cenovo, vacsinou nakupime v Lidli alebo supermarkete a uz len dokupujeme
drahsie je ovocie v stankoch, ale myslim, ze to aj u nas
kazde rano ideme do pekarne, su na kazdom kroku, v malom mestecku aj 10/ chlieb, pecivo, kolace, sisky
aj menu alebo pizza v restike vyjde ako u nas, drahsie su ryby, kalamare, musle
prikláňam sa k názorm
nenoste tam nič - ja si práveže odtiaľ ešte nosím domov čo máme radi
pár cestovíín a ryžu si kúpite aj tam - koľko toho človek zje ???
sú tam neskutočné mliečne výrobky, maslo syry, jpgurty, čkokoládové mlieko deti millujú - doma to nekupujem ale tam neodaláme - značka "z bregov" je chorvátska - fantázia napr. maslo, mlieko. Meggle je slovinská - tiež dobrá - musíte si vyskúšať čo vám viac chutí. Bežne kúpite VŠETKO - a medzinárodné nadnárodné potravinárske koncerny majú svoj tovar aj tam 🙂
my máme obľúbené napr. chorvátske čipsy - čo doma tiež nejeme 🙂
pekárenské výrobky, koláče, chlieb a "burek" nemajú chybu
Peknú dovolenku !!!
Ahoj my sme nebrali nič ale čo má nenapadlo, vôbec som proste nad tým nerozmýšľala tak koreniny od soli cez cukor atď. Tak to sme potom viezli domov 😀
my sme tam raz niesli kvantum jedla a skoro všetko späť lebo sme tam chodili na pizzu, do reštík a nebolo to ani drahé. Sem-tam sa niečo ukuchtilo ale 3/4-ny potravín sme niesli domov. Ani nám veľmi nechutilo jesť a to ani nebolo veľmi teplo.
Tento rok asi iba na prvý deň niečo zoberiem a ostatné tam dokúpime,
Mame dve deti a brala som take veci co maju radi ako svoje gulicky s ryzovym mliekom, lebo to som si nebola ista ci tam niekde kupim a potom sme zobrali zopar rajcinovych omacok domacich na cestovinu, nebrali sme toho vela, da sa tam super nakupit a ceny su porovnatelne, nieco je drahsie nieco lacnejsie.
Na Krku Baska, okolie Zadaru
@filiatko potraviny su tam mierne drahsie ale nic likvidacne.
Plaze sa mi zda ze boli velke okruhliaky mala som vtedy malu dceru a viacmenej bola v bazene