Ahojte Baby... nepoznáte stránky zahraničné na lacné letenky? Nemyslím tým náš pelikan,letenky za babku atď... počula som o takých stránkach kde sú niekedy aj o 50-60% lacnejšie lety... napríklad známa mi hovorila ze jej známa kúpila takto letenku na Maldivy za 300 euro😉😍...
Nemyslis nahodou Skyscanner, kde si vies pozriet lety do destinacie v roznych cenach u viacerych leteckych spolocnosti? Vela ludi lieta na Maledivy tak, ze ich letenka moze kludne stat aj tych 300 EUR, len pocitaj s tym, ze bud je tam vela prestupov, dlhy stopover alebo najlacnejsia letenka s lowcostom. Cim viac si ochotna zlavit z narokov, tym lahsie si najdes lacnu letenku aj do atraktivnej destinacie. Staci Ti len sledovat rozne weby leteckych spolocnosti, hlavne lowcostov.
@vlado818 ďakujem 🙂
@maribell wau super cena vdaka
Ale hlavne ked chces dlhsie lety,odporucam priamo cez danu letecku spolocnost. Ano,popozerat po kiwi a kade tade,ale objednat priamo pri zdroji. Lebo iba tam sa ti vztahuju zaruky a pripadne nahrady za omeskania atd. Hlavne ak je to letecka spolocnost s nejakym sidlom v EU,musi automaticky kompenzovat aj pri zmeskanych prestupoch, zabezpecit ubytovanie,stravu,najblizsi let. Uz som tak brala 600E za zmeskany prestup z japonska.
Priamo cez leteckú spoločnosť.
@vlado818 to nevravim,len tazsie sa to vybavuje. Typickym prikladom je ten predajca pre cesko a slovensko(nespomeniem si teraz na nazov), co ma vsetky chartre. A tam sa ludia nevedia nicoho dobit,lebo ide to cez 3 strany,ked je sprostredkovatel. Zaklad je,aby mala sidlo v EU (alebo nejake percento letov,uz si to nepamatam,ale viem ze aj na Emirates sa napr. vztahuje) a podliehala EU regulaciam. Len vravim,ze hlavne pri dlhsich a drahsich letoch sa nam to oplatilo. Pri nejakych lacnych,kde viem ozeliet sa na to mozem vykaslat. A napriklad aj ked sa kupuju letenky s prestupmi cez letecku spolocnost naraz,tak sa pri kompenzaciach zapocitavaju km na vsetkych letenkach a podla toho ide vyska kompenzacie. Je to cela veda, par krat sme to uz riesili a vsetko islo hladko. Tak len skusenost pisem.
Pripnem sa sem