Prosim vas v lete by som mala prvy krat letiet lietadlom z BA do Anglicka ,ale mam strasny strach,ako sa toho zbavit,su lietadla bezpecne?
@havedka su bezpecne. Za kazdy den sa vykona min cez 100 000 letov.
Mysli pozitivne, ked som prvy krat letela, tak som sa bala, ze mi bude zle lebo mam kinetozu..a ked startovalo, tak sa mi to dokonca pacilo a vobec mi nebolo zle, len som sa nesmela postavit a chodit po ulicke
Ja som mala vzdy panicky strach prve razy co som letela potom mi vzdy pomohli sluchadka s dobrou hudbou ze som nepocula zvuky lietadla a sedela som pri okne a pozerala na tu krasu von ktoru nikde inde neuvidis, ked boli turbulencie som si hovorila ze je to normalne a lietadlo je spravene tak ze sa nic nestane... teraz lietam casto a som sice nervozna vzdy pred odletom a hlavne ked startuje ale je to uplne super pocit aku rychlost nabera a ked sme uz hore sa upokojim a tesim sa .. neboj zvladnes to aj ty do anglicka to je kusok alebo si zober nejaku knizku ked citas aby si sa zamestnala niecim inym 😊
@havedka a s kym letis?
@kittykat22 s priatelom a synom 17rocnym
@havedka je to najbezpecnejsi sposob prepravy, aky existuje 😊.
@havedka myslím ktoré aerolinky 😅
Určite sú bezpečnejšie ako čokoľvek iné 🙂 hlavne treba myslieť pozitívne, do Anglicka to ide rýchlo, ani sa nenazdas 🙂