Strach z lietadla

havedka
21. apr 2019

Prosim vas v lete by som mala prvy krat letiet lietadlom z BA do Anglicka ,ale mam strasny strach,ako sa toho zbavit,su lietadla bezpecne?

ivetka_kamo
21. apr 2019

Určite sú bezpečnejšie ako čokoľvek iné 🙂 hlavne treba myslieť pozitívne, do Anglicka to ide rýchlo, ani sa nenazdas 🙂

moonlight1210
21. apr 2019

@havedka su bezpecne. Za kazdy den sa vykona min cez 100 000 letov.

ankaevka
21. apr 2019

Mysli pozitivne, ked som prvy krat letela, tak som sa bala, ze mi bude zle lebo mam kinetozu..a ked startovalo, tak sa mi to dokonca pacilo a vobec mi nebolo zle, len som sa nesmela postavit a chodit po ulicke

galioska
21. apr 2019

@havedka keď si sadnes a uvidíš ľudí okolo seba, strach tá prejde, my cestujeme 2x do roka syn od 2m , trošku môžu potrápiť uši, žuvačka celkom pomôže😉

simiqe
21. apr 2019

Ja som mala vzdy panicky strach prve razy co som letela potom mi vzdy pomohli sluchadka s dobrou hudbou ze som nepocula zvuky lietadla a sedela som pri okne a pozerala na tu krasu von ktoru nikde inde neuvidis, ked boli turbulencie som si hovorila ze je to normalne a lietadlo je spravene tak ze sa nic nestane... teraz lietam casto a som sice nervozna vzdy pred odletom a hlavne ked startuje ale je to uplne super pocit aku rychlost nabera a ked sme uz hore sa upokojim a tesim sa .. neboj zvladnes to aj ty do anglicka to je kusok alebo si zober nejaku knizku ked citas aby si sa zamestnala niecim inym 😊

kittykat22
21. apr 2019

@havedka a s kym letis?

basska_b
21. apr 2019

@havedka Ja som prvýkrát letela, keď som mala 25 rokov a bála som sa ako ďas predtým- Akonáhle to vzlietlo, tak som kričala že to je supéééŕ 🙂

oliolijanka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
havedka
autor
21. apr 2019

@simiqe dakujem krasne

havedka
autor
21. apr 2019

@kittykat22 s priatelom a synom 17rocnym

ingelika78
21. apr 2019

@havedka je to najbezpecnejsi sposob prepravy, aky existuje 😊.

kittykat22
22. apr 2019

@havedka myslím ktoré aerolinky 😅