Storno dovolenky 2022

petushqa2710
14. máj 2022

Ahojte máte aktuálne skúsenosti so systémom prípadne výmenou pobytu ?? Zaplatila som zálohu 600€ ale deň potom som zistila že pani v Ck mi povedala nepravdivé informácie o hoteli a tak by sme ho chceli zmeniť. Máte s tým skúsenosti?

minesasubu
14. máj 2022

Skusila si pozriet ich Vop aky je polatok za vymenu hotela , dost zalezi aj od terminu
A to ze ti povedala nepravdive info o hoteli je dost divne ved ten hotel si si vyberala sama ci ti ho nanutila

melanta
14. máj 2022

A čo ti povedali v cestovke, keď si to na druhý deň reklamovala?

petushqa2710
autor
14. máj 2022

@melanta zálohu som dávala včera (piatok) otvorené bude až v pondelok

melanta
14. máj 2022

@petushqa2710 tak v pondelok by som to osobne s vedúcou riešila ako reklamáciu, ak teda ozaj boli použité od predajkyne zavádzajúce informácie.

petushqa2710
autor
14. máj 2022

@melanta predajkyna je zároveň aj vedúca ale každopádne pôjdem za ňou chcela by som len vymeniť hotel snáď to nebude taký veľký problém 🤦‍♀️🤦‍♀️ žiaľ som si recenzie prečítala a po zaplatení zálohy,moja chyba

melanta
14. máj 2022

@petushqa2710 tak ale počkaj. Ak ide o to, že až následne si si prečítala na nete recenzie, to nie je chyba CK. Čiže tam ti vyjsť v ústrety určite nemusia. Iné je ak by to bolo tak, že ti podala nepravdivé informácie, lebo tak to vyznelo.

petushqa2710
autor
14. máj 2022

@melanta áno tak to bolo... Pani v Ck mi hotel vychvalila, že je pre nás stvorený, že má súkromny aquapark, personál pracuje na 100% a hotel je krásny prerobený.. povedala som fajn to by mohlo byť pre nás..následne ten istý deň som doma pozerala fotky hotela na viacerých stránkach a zároveň recenzie klientov ktoré boli úplný opak t.j. aquapark slúži aj pre miestnych obyvateľov, tým pádom tam niesu animátori, hotel sama pleseň a chrusti čo dokazovali aj ich reálne fotky.. :(

martinka13
14. máj 2022

Podľa mňa zatiaľ nemáš dôvod na reklamáciu. Ľudia píšu rôzne recenzie, nie všetky sú pravdivé. Žiaľ, mala si si ich pozrieť pred zaplatením. Keď dovolenka nebude spĺňať parametre, aké boli v zmluve, potom môžeš niečo reklamovať.

melanta
14. máj 2022

@petushqa2710 o aquaparku neklamala, akurat nepovedala, že nie je iba pre hotelových hostí. A k úrovni hotela, to je diskutabilné. Skús položiť tú otázku v skupine právne poradenstvo, len tam všetko rozpíš. Ale osobne si v tomto prípade myslím, že budeš ťahať za kratší koniec. Preto nechodím už 15 rokov cez CK a chodíme k moru len po vlastnej línii.