Ahojte máte aktuálne skúsenosti so systémom prípadne výmenou pobytu ?? Zaplatila som zálohu 600€ ale deň potom som zistila že pani v Ck mi povedala nepravdivé informácie o hoteli a tak by sme ho chceli zmeniť. Máte s tým skúsenosti?
A čo ti povedali v cestovke, keď si to na druhý deň reklamovala?
@melanta zálohu som dávala včera (piatok) otvorené bude až v pondelok
@petushqa2710 tak v pondelok by som to osobne s vedúcou riešila ako reklamáciu, ak teda ozaj boli použité od predajkyne zavádzajúce informácie.
@melanta predajkyna je zároveň aj vedúca ale každopádne pôjdem za ňou chcela by som len vymeniť hotel snáď to nebude taký veľký problém 🤦♀️🤦♀️ žiaľ som si recenzie prečítala a po zaplatení zálohy,moja chyba
@petushqa2710 tak ale počkaj. Ak ide o to, že až následne si si prečítala na nete recenzie, to nie je chyba CK. Čiže tam ti vyjsť v ústrety určite nemusia. Iné je ak by to bolo tak, že ti podala nepravdivé informácie, lebo tak to vyznelo.
@melanta áno tak to bolo... Pani v Ck mi hotel vychvalila, že je pre nás stvorený, že má súkromny aquapark, personál pracuje na 100% a hotel je krásny prerobený.. povedala som fajn to by mohlo byť pre nás..následne ten istý deň som doma pozerala fotky hotela na viacerých stránkach a zároveň recenzie klientov ktoré boli úplný opak t.j. aquapark slúži aj pre miestnych obyvateľov, tým pádom tam niesu animátori, hotel sama pleseň a chrusti čo dokazovali aj ich reálne fotky.. :(
Podľa mňa zatiaľ nemáš dôvod na reklamáciu. Ľudia píšu rôzne recenzie, nie všetky sú pravdivé. Žiaľ, mala si si ich pozrieť pred zaplatením. Keď dovolenka nebude spĺňať parametre, aké boli v zmluve, potom môžeš niečo reklamovať.
@petushqa2710 o aquaparku neklamala, akurat nepovedala, že nie je iba pre hotelových hostí. A k úrovni hotela, to je diskutabilné. Skús položiť tú otázku v skupine právne poradenstvo, len tam všetko rozpíš. Ale osobne si v tomto prípade myslím, že budeš ťahať za kratší koniec. Preto nechodím už 15 rokov cez CK a chodíme k moru len po vlastnej línii.
Skusila si pozriet ich Vop aky je polatok za vymenu hotela , dost zalezi aj od terminu
A to ze ti povedala nepravdive info o hoteli je dost divne ved ten hotel si si vyberala sama ci ti ho nanutila