Ahojte žienky.
Za pár dní sa chystáme do Starého Smokovca na dve noci. Máme dvojročnú dcérku. Keďže nemáme veľa času všetko poobzerať, vedeli by ste mi prosím poradiť čo určite navštíviť a čo nestojí za to? Nejaké jednoduché aktivity, žiadna vysokohorská turistika, nejdeme ani lyžovať.
Napríklad určite chceme ísť pozrieť vlakom na Štrbské pleso, tam by ste mi vedeli niečo odporučiť čo sa oplatí navštíviť? Berieme aj golfový kočík, myslíte, že ho využijeme, alebo radšej sane? Z aktuálnych fotiek nie som veľmi múdra, lebo niekde vyzerajú byť odhrnuté chodníky a niekde nie.
Ďakujem pekne za rady 🙂
@iva235 zober aj kočík a aj sánky, pripadne nejaké boby (my sme boby upevnili o kočík aby sme ich nemuseli ťahať za sebou keď sedela mala v kočíku).
@ninka297 no neviem, dvojročné dieťatko si myslím z Tricklandia nebude ešte nič mať....
baby a v okolí Štrbského plesa by ste mi vedeli niečo odporučiť?
@iva235 da sa prejst aj s kocikom okolo celeho plesa a potom pred mostiky ako je snow park tusim, je tam aj tower na ktoru sa da ist hore. Alebo potom este aj ked je to pol hodiny autom do bachledky hore lanovkou aj s kocikom tam na chodnik v korunach stromov a potom dole do restiky na kavu. Mne sa tam dnes pacilo viacej ako na plese. Vcera sme isli pesi na hrebienok (da sa tiez hore vyviest) tam je potom tatransky ladovy dom, odtial sme isli k vodopadom a na rainerovu chatu to sa ale neda kocikom a my sme mali navyse aj macky lebo sa smykalo.
ĽADOVÝ DOM na Hrebienku je skvelý. Bola som tam 2x a veľmi sa mi páčilo. Odporúčam. Taktiež odporúčam navštíviť KVANTÁRIUM, je to náučno-interaktívna galéria svetla. Veľmi zaujímavý zážitok. Nachádza sa tiež na Hrebienku, oproti vstupu do Ľadového domu.
Štrbské pleso - ideálne na pokojnú prechádzku 🙂