Ahojte, boli ste niekto v tomto hotely? Ako sa vam pacilo?trosku ma znepokojuje ta plaz, velmi zle fotky su vsade..nemate niekto real?🙏dakujem za kazdu recenziu
Boli sme 2 roky dozadu a sklamanie. Prvá a posledná dovolenka na Kréte. Dovtedy sme chodili stále do Španielska, tak sme boli zvyknutí na určitý štandard čo sa týka čistoty plazi….no a tu, tu to bol všade samí špak od cigariet, bordel, mali sme vtedy 9 mes syna, tak ani do piesku sme ho vôbec nemohli dať. S všade riasy, hotelový personál sa o pláž nestaral…a voda tiež nebola kryštálová, bolo dosť kameňov, takze trebalo dávať fakt pozor, kam clovek stúpi. Nikdy viac 🙈
Boli sme v Amoudare blizko hlavneho mesta, dalo sa tam dost busom aj peso, plaz mala modru vlajku a za mna spokojnost. Boli sme aj autom na juhu, kde sa mi pacila plaz Matala. Ono staci kracat kusok dalej po plazi a uplne ina moze byt, to som zazila asi vsade.
@marlen16 prosim ta a teplota bazenov?
No boli sme od 9.9-16.9 , a predpovede boli vseliake, takze sme rátali s tým, že bude chladnejšie a aj bolo. Bazén nebol ako šťanky keď to mám tak povedať 😀 ale synovi zima nebola, páčilo sa mu. Ale na mna bola zima, ja mam radšej teplotu vody trosku vyššiu.
pozri si to cez google maps - streetview, tam su realne fotky z okolitych plazi