Ahojte maminky, chcem sa opytat ci mate niektora skusenosti stanovania v Bojniciach blizko ZOO a zamku,ja som takto bola ale to je asi 15 rokov dozadu...ci sa tam da a ci sa nieco plati,ci je to bezpecne,chcem aby mala dcerka zazitok aj z takeho vyletu,myslim ze na SK mame vela pekneho co by mala poznat skor ako more..a tiez ak mate skusenost tak aky je najlepsi stan? 😉 😉 😉
@skaredekacatko tak dakujem 🙂 uvidime mozno sa rozhodneme aj pre nejake ubytko,ak nebude ina moznost..nebola som tam veru dlho tak ani neviem ako to tam teraz vyzera a funguje..🙂
@skaredekacatko a daju sa zohnat aj nejake lacnejsie ubytka?mozno aj so stravou?ci sa radsej oplati nabalit alebo najest vonku?
Jasne ze sa daju zohnat aj lacnejsie. A skor by som jedla ked tak gonku. Ak pojdete cez tyzden tak natrafite na denne menu. Skus ten autocampyng tam su aj chatky. A inac dost casto byva na zlavovom portalu sporthotel ten je kusok nad bonicami asi 5 minut od kupelov. Prajem peknu dovolenku budete tu mat veru co pozerat.
kusok od Bojnic je Nitrianske Rudno, tam sa da stanovat
@adriana2301 odporúčam Autocamping Bojnice, je to len kúsok za mestom, do mesta sa dostanete za chvíľu pešo chodníkom cez les, je tam aj nejaký bufet, blízko je reštaurácia Salaš Vígľaš s novým veľkým detským ihriskom.
http://campingbojnice.biznisweb.sk/
dakujem vam kocky za rady urcite vyuzijem a nevieme sa dockat..zamok aj zoo som videla este ako male dievcatko 🙂 a prajem pekne leto a detickam prazdninky.. 😉
@adriana2301 kde si teda stanovala... napíš, my sa chystáme tiež.. chcela by som bojnice len tak na víkend, kúpalisko zámok zoo a nitr.rudno
ja tiež odporučam ten camping čo je spomínaný vyššie...prípadne je chatová oblasť nad rodinnými domčekmi, tam sa da ubytovať, vedla toho sa rozprestiera Zoo...
Ahoj neviem kde by sa dalo stanovat jedine nad kupelami je camping tak asi tam. O inon veru ani neviem Alebo u nas na zahrade 😀. Mame tu kopec hotel penzionov a ubytovani v dome ale stan to ti neviem mozno este na priehradu do rudna autom si zs takych 20 minut v bojniciach.