Stanovačka pri mori

lindusss2016
17. apr 2023

Ahojte, je tu niekto, kto bol/chodí pravidelne stanovať k moru s deťmi? Máte nejaké tipy na konkrétne campy v Chorvátsku, Taliansku, ale kľudne aj iné, poprípade rady, ako naplánovať road trip, kde sa zastaviť a pod.? Deti majú 5 a 7 rokov.

kath1210
17. apr 2023

@lindusss2016 my chodime s privesom, Union Lido je 5hviezdickovy camp kusok od Benatok, odporucam s detmi zatial sme lepsie nenasli

lindusss2016
autor
17. apr 2023

@kath1210 dakujem pozriem to

lindusss2016
autor
17. apr 2023

Tak este upresnim, hladam camp najlepsie s plazou pri mori, ale ziadne vymozenosti ludskej civilizacie (okrem hygienickych zariadeni) nepotrebujeme 😃 Chceme prirodu, dobrodruzstvo. Najde sa tu niekto s odporucanim?

lucik194
17. apr 2023

je tu skupina kempujeme s detickami, pridaj sa tam, najdes recenzie aj rady na kempovanie

ibrunova
17. apr 2023

Lido degli Estensi, camping Mare e Pineta

lindusss2016
autor
17. apr 2023

@lucik194 vdaka za radu

lindusss2016
autor
17. apr 2023

@ibrunova boli ste tam v stane?

ibrunova
17. apr 2023

@lindusss2016 my sme boli v mobilnom dome, ale boli tam aj stany.

zuzubb007
17. apr 2023

Ja som ako dieta s rodicmi bola x krat v stane v Taliansku, je to celkom sranda, ale teda ak chcete vzruso do toho chodte, ale na druhej strane ak myslis na financnu stranku ja som to ratala vyjde stanovanie drahsie ako ubytovanie v apartmane

lindusss2016
autor
17. apr 2023

@zuzubb007 my zijeme zivot v prirode, nechceme ist na dovolenku medzi 4 steny, chceme sa budit pod stromami

lusilla
17. apr 2023

My chodime do stanu, boli sme zatial len chorvatsko. Spravne ti radia skupinu kempujeme s detickami. My sme bolil zatial na Krku kemp Škrila, na Crese kemp Kovačine (toto ale nebude vasa salka kavy celkom masovka to bola), dalej na Dugom Otoku kemp Kargita no a nas oblubeny Peljesac tam sme boli kemp Vala a Nevio v ktorom sme boli dva krat. Kempy hladame cez stranku https://avtokampi.si/ My sme ale hladali take nieco, ze sa tam aj deti zabavia a vsetky tieto kempy boli pri vode cize mali plaz v ramci kempu.

lucik194
17. apr 2023

ziadne vymozenosti civilizacie? to znamena ziadna elektrina?

ono ak chcete nizsi standard tak hladaj kempy s max 2**

len ono je fajn ked kemp ma ihrisko, bar kde si kupis vecer studenu zmrzku..,.

vacsina kempov je na plazi, len v chorvatsku a taliansku moc prirodu necakaj, kamene sotolina, kriky, zeleneho malo

ak chces prirodu napr v Taliansku tak chodte do hor, alpy ci dolomity

lucik194
17. apr 2023

este za mna ak chcete prirodu vhodte do kempov v slovinsku

lindusss2016
autor
17. apr 2023

@lucik194 tak elektrinu potrebujem akurat na nabijanie fotaku, ale predpokladam, ze toto uz maju vsade. Myslela som to skor tak, ze si nepotrpime na to, aby v kempe boli bazeny, bary a pod. Zmrzku si kupime hocikde v meste, to by ma tak netrapilo

viestta
17. apr 2023

@lindusss2016 my sme boli v Chorvatsku v campe na Crvenej luke a nedaleko je velmi pekny camp v Pakostane

lucik194
17. apr 2023

@lindusss2016 jaska, lebo ono niekde sa v kempoch elektrina doplaca, niekde nie, niekde ju mate priamo na pozemku, niekde potrebuejs bubon a dotiahnes ju z jednej "nabijacky" 50m od tvojej parcely a nabijaju odtial dalsie stany.....

lebo napr. my potrebujeme na telefony ale hlavne na chladnicku prenosnu (nosime svoju), kedze v tom teple 30-35st na cestovanie sa ti hned vsetko pokazi....

napr. v mnohych lacnejsich kempoch ani spolocne chladnicky nemaju, takze ani nedas veci do spolocnej, ale iba u seba ich mas (v chorvatsku).

ono detske ihrisko je v kempe zaklad, aspon pre nas, lebo tam sa odohrava vsetko dianie dolezite pre deti...... tie deti v tych chorvatskych lacnejsich kempoch bez ihriska nemaju moc co robit, nemaju kde spolocensky zit...... v chorvatsku tie kempy su prevazne kameniste, s borovicami (napadane ihlicie), prasne, tie lacnejsie fakt nebyvaju prilis vybavene..... stale pisem o lacnejsich kempoch......