Baby, uz pár mesiacov striehnem na letenky ale stále su to riadne pálky 😃 nieco sa april a september, bud neviem hľadaťx alebo naozaj tie ceny su take? Žiadna exotika klasický výlet-dovolenka 🤦♀️🤷🏻♀️😃
Prehliadas cez inkognito rezim?
@tyrkysova_kobyla Preco?
@tyrkysova_kobyla ja som to skusala cez inkognito rezim,potom aj cez dalsie mobili,tablety a cena bola stale na chlp rovnaka
@lenny307 kvoli cookies sa umelo navysuje cena. Milan bez mapy to tu pekne zhrnul: https://www.tiktok.com/@milan_bezmapy/video/720...
@iloveme mozem vediet odkial a aky termin presne? 🙂
Z viedne sa leti na mallorku,my konkretne od 13 do 20.jun
@tyrkysova_kobyla vdaka za info, to mi nenapadlo. Zaujimave...
@iloveme ale 125 eur je super cena, nie?
ak hladas na leto k moru, tak tam nikdy nebyvaju extremne lacne. ale vo vseobecnosti treba pouzit nejaky vyhladavac typu google flights, sky scanner a pod
@zmrzlinka2021 asi ano,aj ked tento termin bol aj za 96 a prepasla som to😆
@iloveme Ja tiež striehnem na Mallorcu ale v septembrovom termíne a zatiaľ sa to veľmi nehýbe smerom dole. Tak som zvedavá. Prvotne sme chceli ísť už teraz v máji a to mi dávalo letenky začiatkom februára v skvelej cene. Dúfam, že aj na ten september sa mi podarí niečo chytiť. Tiež som fixovaná na určité termíny kvôli mojej práci.
Milano, Benatky najdes za par eur, ak ti teda ide len o vylet.
Pozri Pelikan, tam su vyborne akcie
Cez kiwi pozeram 🙂 vzdy najdem niekde za par euro precestovala som tak celu europu
Ja som kupovala na malorcu na 8dni ryanair jun za 108 na osobu a zatial su zhruba v rovnakej cene stale tie letenky