Ahojte zienky cestovateky, chceli by sme s detmi navstivit sri lanku ale ozaj vahame kedy je najlepsie ist. Na nete pisu vsade inac, v ck mi tiez v kazdej povedali nieco ina a fakt v tom mam uz chaos. Vdaka 🙏
@mexico_16 dakujem 👍
Najteplejsi mesiac je april, maj...a potom treba sledovať obdobie dažďov...my sme boli v apríli a prelom mája...a bol to masaker co sa týka teplôt...ono nie sú až také vysoké, ale ta vlhkosť je hrozna...v noci 28 stupňov, 100 %vlhkosť, bez klímy je masaker
Ja som bola v marci a pocasie bolo skvele.
@lasona viem si predstavit zazila som cosi podobne minule leto na dovokenke 🙈🙈🙈
My sme boli začiatkom februára a počasie super
Boli sme tento rok vo Februári a bolo super. Teplo, ale pod mrakom. Lepšie sme to nemohli vychytať.
Kamoška bola tri krát a vždy vo februári,a tak idú aj budúci rok . Vždy na foto a video pekne počasie , aj na kupanie
Ahoj, chodime dole na juh každý rok, cez Vianoce a nový rok, počasie je super
aj my chodime na juh a v polovici januára do konca januára a paráda, krásne počasie, teplo tak prijemne, ocean tiez v pohode teplota a to ja som zimomriva
Mne sa zial neda ist januar/februar idealne v case maj - 1/2 septembra, uplne najlepsie letne prazdniny ale netusim ako s pocasim cjceme hodne cestovat a ptejst si ti SL asi celu ak by sa dalo 🙏
Baby iba otazka ako su tam plaze? Myslim vstup do mora je pozvolny alebo prudko klesa... More je ozaj ako vsade pisu pre skusenych surfistov alebo to zvladne aj dieta neplavec?
Popravde vstup do mora bol strmejsi na vacsine plazach, kde sme boli. Rovnako aj vela plazi vyslovene surferske. Dokonca aj dospeli mali s tym problem a radsej do mora ani nesli. Ale dalo sa najst aj nieco pozvolnensie. To, kde boli konkretne take miesta, si ja presne nepamatam. Mozno dakto da konkretne tipy.
@alexandra383 vdaka 😊
My sme boli v Mirisse a tam boli pekne plaze s pozvolnym vstupom a takisto vo Weligame
@11miska07 dakujem 😊
Boli sme v marci, pocasie super a plaze s pozvolnym vstupom boli v Mirisse a Tangalle. Ale napriklad aj v Colombe to bolo ok. Ocean teply.
@lasona super toto je pre moje dieta uplne mega... Kde ste tuto oaradu prosim nasli?? Dakujem
No netuším ako sa volalo to miesto. Domáci vzali auto a chodili sme kade, tade...prešli sme veľa miest na sri Lanke...to sme išli úplne džungľou, cesta takmer žiadna...som myslela ze sme dade na konci sveta😁bývali sme v meste kalutara, oblasť waskaduwa..jedine toto viem...tie názvy som si nešla zapamätať...voda bola parádna, osviežujúca...
@lasona super presne toto je aj nas styl cestovania ze sadnut do auta, vlaku, lietadla a ist kam sa nam chce!! Ako ste mali ubytko isli ste na vlastnu past alebo cez niekoho? Tuto cestu k tomu jazeru ste mali vybavenu cez niekoho kde ste byvali alebo ste isli s nejakou miestnou malou ck po vyletoch na SL? Dakujem
https://www.modrykonik.sk/group/2170/