Ahojte,
viete, prosim, poradit nejaku spolahlivu stranku na predpoved pocasia. Uz dochadzam o nervy, lebo dokoncujeme dom a nikdy predpoved nie je taka na ziadnej stranke, ako vyhlasuju. Ked hlasia dazde, neprsi a ked naopak hlasia bez dazda, lejem. Potom len dookola rusime majstrov, bagristu atd. a uz je to o nervy, aj im samozrejme dochadza trpezlivost. Prosim, poradte. Vsetci ospevovali shmu model Aladin, ale ti zavadzaju tiez, menia to hadam kazde dve hodiny podla aktualneho pocasia, cize ziadna predpoved.
Dakujem vopred!!!
Appka windy
@kacena4 a spolahlivu? Lebo predpovede su vsade mozne, ale zial vsetko uplne mimo reality
@guga79 a funguje spolahlivo prosim?
Zatiaľ som s nou spokojná, používame ju aj počas dovolenky, pri plánovaní výletov a podobne
@guga79 dakujem, skusim pozriet
Ja pouzivam weather&clock, spolahliva predpoved, aj hodinove pocasie 👌
Predpoved bude vzdy len predpoved, neexistuje nic, co by pocasie dokazalo na 100% odhadnut.
ja mam dobre skusenosti s yr.no
dost presni, ale tak sem tam sa stane, ze im to nevyjde uplne
Ventusky
yr.no
Ahoj, yr.no je fajn. Ale v tomto búrkovom období musíš proste počítať s tým, že nie vždy to vyjde. Nedá sa 100 percentne predpovedať búrka z tepla, lokálna, plus aj keď je vidieť veľká oblačnosť nad európou, zmena sily, smeru prúdenia vetra, môže spôsobiť, že sem nakoniec nedôjde alebo naopa náš zasiahne. V letnom období je to proste tak. Nie sme všemohúci.
Weather.com Ešte ma to nesklamalo
no hold odhad predpovede je len odhad. ja mam aplikaciu pocasie&radar a vidim aktualnu predpoved i 1-2 dni dopredu