Spoľahlivá cestovka

siska012
2. apr 2017

prajem krásny deň 🙂 aké sú podľa vás dobré, spoľahlivé a nie príliš drahé cestovné kancelárie ? viete mi aj poradiť nejaké pekné miesto v chorvátsku za malú sumu , doprava autobusom a s peknou plážou ? 🙂

hettinka
2. apr 2017

my chodíme s Globtour, Satur a českou Vítkovice tours

michala11111
22. jún 2017

my firotour a spokojnosť 🙂

karolos
23. jún 2017

@michala11111 súhlasím firotour je dobrý a spoľahlivý

hettinka
23. jún 2017

firotour je ale aj riadne drahý, v porovnaní s inými CK majú predražené zájazdy

michala11111
23. jún 2017

@hettinka neviem, mne sa nezdalo že predražený. No napr. my sme boli ubytovaní vo veľkej izbe s výhladom na more a to sme nepriplácali, pritom tam boli izby akoby v pivnici pod chodníkom s výhladom na nohy ako ludia kráčali, keby ideme s inou cestovkou možno zaplatíme o 50 menej a ako slováci by sme skončili tam.... Ako napr. s inou cestovkou v španielsku..

hettinka
24. jún 2017

@michala11111 my sme sa boli pýtať na týždnový letecký zájazd niekam do Grécka lebo Španielska pre 4 (2 dosp. + 2 väčšie deti) a pani nás rovno odpálila, že máme rátať minimum 1000 na osobu. No sorry, polročný plat za jednu dovku teda nedám ani náhodou. V inej CK sme dali polku. A tiež sme mali fajn izbu.

achjajcoto
13. júl 2017

a čo hovoríte na Fischer?

novana
13. júl 2017

CK Hydrotour ma nikdy nesklamala.

achjajcoto
13. júl 2017

@novana od Hydrotouru ma odrádza ich internetová stránka, neviem sa tam orientovať.

novana
13. júl 2017

@achjajcotohttp: //www.travel.sk/ck/hydrotour/?gclid=CjwKEAjwtJzLB...

nedávno bola kamarátka s Fischerom, veľká nespokojnosť, po návrate riešila až na najvyššich miestach tejto cestovky.

karkulka1
13. júl 2017

Ja mám vo svojom "wishliste" niekoľko hotelov v rôznych destináciách, vždy si prečítam internetové recenzie na hotel (aj v iných jazykoch) a potom riešim cestovku.
Nie som "verná" žiadnej cestovke, som verná svojej predstave o solídnom letovisku
a dobrom hoteli na dovolenku. Cestovali sme už s Globtourom, Fifom, Saturom a Hydrotourom - s niektorými aj viac x a nikdy sme neboli sklamaní. S Fifom a Hydrotourom som kupovala už viac x dovolenku cez internet, priamo cez ich stránku a všetko bolo OK.
Zásadne nechodíme cez cestovné agentúry, s jednou sme pred niekoľkými rokmi mali nepríjemnú skúsenosť (zaplatili sme dovolenku a oni akosi "zabudli" zaplatiť cestovke☹- potom s nimi aj tá cestovka rozviazala spoluprácu). Preto kupujeme zájazdy len u cestoviek, ak nemajú u nás pobočku, tak cez internet.
Veľa ľudí chodí aj cez rakúske cestovky, mňa odrádza cesta do Viedne a neviem, mne sa tie ich ceny vždy zdajú vyššie ako tie za kt. ideme my. Na druhej strane majú výhodu, že si môžeš vybrať čas odletu.
Veľa ľudí chodí na dovolenku letecky na "vlastnú päsť" - sami si nájdu letenky a aj hotel a údajne ich to vyjde celkom priaznivo.
My chodievame ešte na takú turisticko-poznávaciu dovolenku na 2-3 týždne a tú si celkom organizujeme sami a tak pri našej "morskej leňošiacej dovolenke", kde sa hlavne kúpeme a oddychujeme, nám padne vhod, že sa nemusíme o nič podstatné starať.