Dievcata nemate prosim niektora Splnomocnenie na soferovanie cudzieho auta v zahranici v anglickom,slovenskom jazyku?Vraj ho treba mat pri ceste do Chorvatska,cestujeme firemnym autom a este to musime dat notarsky overit.dakujem pekne.
@eeffka dakujemmmm
Baby ak pojdeme do Chorvatska a manzel bude mat bratovo (jeho brata) auto tiez potrebujeme splnomocnenie?
@majkuska ano, my sme tak boli v Taliansku mali sme pozicane auto od muzovho brata a potrebujes mat splnomocnenie....my sme mali slovensky, anglicky, nemecky....(tusim)
@sorciera24 kolko ste za to platili?Respektive ako to mam vybavit co v tom ma byt?
@majkuska platis len overenie podpisu u notara...co ej asi 2E....inak si to napiste sami....nejaky vzor na nete bude..... proste kto splnomocnuje koho a k comu, na aky cas....plus osobne udaje, datumy nar., c.OP
@sorciera24 ahoj nevieš mi prosím preposlať vzor v angličtine..ja to nikde nemôžem nájsť
@kessy11 absolutne netusim, kde to mame a ci vobec...bolo to 3 roky dozadu....viem, ze sme ale prekaldali slovenske...najdi si na nete vzro slovenskeho a to si preloz....
@sorciera24 už to mám, ale dakujem 🙂
@kessy11 prosim ťa možeš mi to poslať?? Tiež to neviem najť 😝
@martinka1981 pošli mi mail do IP
Pošlete mi to na mail ? Prosím Vás julcadezordo@gmail.com
A treba to vobec? Kto to kontroluje? Nas nikto nekontroloval
Ďakujem🙂 Vám krásme
@matulkam aj hcem sa opitat ked ideme do talianska na ocovom aute ties potrebujeme splnomocnenie a akych jaykov treba mozes poradit dakujem 😉
@eeffka ahoj chcem sa taopitta ked ideme na ocovom aute do talianksa ties potrebujeme splnomocnenie a co tam treba sedko napisat a ci staci len slovensky 🙂
Prosim mohli by ste aj mne poslat to splnomocnenie ? rita.zborkova@gmail.com
Prosím mohli by ste mi poslať splnomocnenie na soferovanie cudzieho auta v zahranici v anglickom jazyku? ďakujem
Ahojte, akurát pozerám, že je táto téma znovu aktuálna, tiež ideme do zahraničia na požičanom aute (svokrovom) nájde sa dobrá duša, ktorá by mi vedela poslať splnomocnenie v SJ a AJ? stanislava.lavrinc@centrum.sk ĎAKUJEEEM
Ahojte. Aj ja by som potrebovala to splnomocnenie v anglickom jazyku. Mail: grenies@gmail.com. Ďakujem.
Je to zase stary prispevok ale mohol by mi niekto poslat na mail to splnomocnenie v aj?;) veronika.dekisova@gmail.com
toto je v 5 jazykoch, dceras tym jazdi 2 roky v Luxembursku a zatial nemala problem
http://www.buchs-sg.ch/dl.php/de/0cqrk-pft4r0/G...
Ahojte, vedeli by ste aj mne poslať splnomocnenie v aj alebo Nj? Vďaka 🙂
@orieska325 posli mi do spravy mejlovku a poslem ti ho tam, prave ho aktualizujem sefovi 🙂