Ahojte žienky chcem sa vás opýtať že či neviete niektorá čo pomaha na spálený (cerveny) chrbát. Za vaše príspevky do diskusie ďakujem pekný zvyšok dňa
@kikuska3567 a nejaké bylinky
@natalik2007 fuu neviem nepoznám
@kikuska3567 a niečo iné nepoznáš lebo toto nezabera
Potriet bielym jogurtom alebo kys.smotanou.👌
Vraj kysla smotana pomaha,
@natalik2007 pantenol pena, aloe vera gel, mne sa však najviac osvedcil daylong po opaľovaní s opravnym enzymom. Veľmi rýchlo potlačil bolesť.
Daylong after sun repair
Kupujem opakovane na dovcu
@natalik2007 pomaha kysla smotana
@natalik2007 biely jogurt 🙂
@natalik2007 tvaroh alebo kysla smotana ,prip. biely jogurt . A uuuplne naj mlieko excipial lipo
@natalik2007 ja som sa tak pred niekolkymi rokmi neskutocne spalila a dali mi na to kyslu smotanu. Velmi mi to vtedy pomohlo, ale nie uplne studenu z chladnicky, aby nevznikli pluzgiere. A tiez je dobre zjest paralen kvoli teplote. Mne tato kombinacia veru velmi pomohla.
Mne pomohla vzdy stava zo salatovych uhoriek. Nastruhat a vytlacit stavu ako ked sa robi salat 🙂 zabralo mi to rychlo ziadna horucka, bolesti do rana.
@natalik2007 La Roche Posay - Posthelios.
Ja som sa pred rokom neskutočne spalila na dovolenke. Pomohol mi studený kúpeľ v zelenom čaji 🙂 15ks sáčkov zeleného čaju dať do tej vody. Pekne mi to vytiahlo tú horúčavu z tela. Po 15min.zostala zo studenej vody horúca...
Nastriekať panthenolom a nechat pôsobiť 🙂