Som tehotná. Kam na dovolenku na Slovensku?

jacmina
17. júl 2017

Ahojte, chcem sa opytat, ci neviete kam na dovolenku na Slovensku. Kedze som tehotna chceme pre istotu ostat tu. Niekde do Tatier mozno. Kam chodite Vy ? Dakujem 🙂

janage
17. júl 2017

@jacmina janska dolina, orava som dala v 7-8 mesiac cely hrad, ze sak ked nebudem vladat pojdem dole. Rohacsky vodopad, tatliakova chata, zuberec muzeum oravskej dediny, kvacianska dolina, mlyny oblazy, potom dalej do boroveho.nebola taka plnka ako v tatrach

janage
17. júl 2017

A este pieniny sa mi pacili tam sme boli s detmi nase nemozu termalne vody a bazeny kvoli ekzemom. Dobraje aj stranka tatrypre vsetkych. Jaj a jasna moja srdcovka tiez. Hotel druzba si priamo na svahu vsade peso na vychadzky alebo lanovka alebo auto jaskyne.

janage
17. júl 2017

Tatry bez barier sa to vola http://www.lesytanap.sk/sk/tatry-bez-barier/trasy/ urcite sa da vybrat je tu aj skupina dovolenka na slovensku

elysiacik
18. júl 2017

Teraz sa oplatí ísť na slovenskú dovolenku na liptov. Je tam toho veľa nakope, aj aquaparky aby si si mohla oddýchnuť, čo ja viem tak je tam archeoskanzen, je tam tá kontakt zoo, miniatúry hradov a zámkov takže sú tam aj takéto atrakcie a myslím, že sa tam nájdu aj miesta na takú jednoduchšiu turistiku 🙂