Mozte mi napisat nazory na dovolenku s detmi v Slovinsku? Deti 4r a 5r. Ubytovanie, plaze, more. Rozmyslala som nad Portorozom. Dakujem za kazdy nazor
Portoroz je prezentovana v at a de ako taka luxusnejsia destinacia, takze je to prisposobene k ich cenam. More je super, ale plaze 0 bodov... na bicyklovanie popri mori je to uzasne, prechadzky po mestach krasne, ale kupanie sa v mori 0 bodov... vies krasne spojit portoroz, piran, izolu, koper a terst. Je tam vela co obdivovat...
Suhlasim s komentarom vyssie. Dali sme mensi roadtrip po Slovinsku a druhykrat by som more vynechala, to bolo relativne sklamanie.
Slovinsko super, ale jet tam jen kvůli koupání ne. Mi se stavili na pár dní v piranu a na vykoupání dobrý, ale jsou tam kameny. Portoroz se s detma da, ale pláže žádná paráda. A ve Slovinsku je škoda vynechat třeba Bled, Bohinj a hory, moc hezky je i Bovec, líbila se mi i Lublaň a Maribor. Nevím teda z takto malým detma, ale pokud jsou zvyklé chodit, tak se asi něco vymyslet dá.
o slovinskom mori tu mas x debat...... do slovinska sa teda prioritne kvoli moru nechodi, my urcite nie kvoli ich moru
je to uzasna krajina ale more nicim výnimočne, portoroz ak Ti nevadi skakat z platni do mora...... nech sa paci, za mna priroda, kultura, ludia, pamiatky.... ale more niee
plus Terst v IT na dohlad, co mas brutalne velky prístav, to more neocakavaj uzasne