Slovinsko - more

28. jún 2022

Nechcem ist do Chorvatska a pozeram Slovinsko Portoroz, Izola pekne hoteli, pieskova plaz boli ste niekto?ktore stredisko odporucate?

lucik194
29. jún 2022

treba si uvedomit ze sú to mestske plaze, nicim okuzlujuce ako 100 inych

to iste Piran...

pozri si obrazky na nete aby si nebola sklamana, neviem si predstavit tam tyzden byt , na tych plazach

melanta
29. jún 2022

Ja zbožňujem Piran, krásne mestečko na prechádzky, chodíme pravidelne každý rok, na 4 noci. Pláž tam nie je žiadna, z chodníka môžeš skočiť do vody. Chodíme do hotela Piran, skvelé raňajky, v meste sa vždy skvelo najeme. Aj si záplavame ale tak, že ideme si zaplávať a potom sa prezliecť do hotela. Vedľa Portorož, tam je kúsok pieskovej pláže, veľa ľudí, nič pre deti. Zbehneme tam zakaždým raz na tú pláž na zmrzlinu a kávu na 2-3 hoďky. Toto zrovna je podľa mňa krásna lokalita, ale ozaj stačí 4-5 dní a teda deti tam nemajú čo robiť .

julish
29. jún 2022

@lucik194 sú tam aj prírodné pláže, hoci kamienkove, na lokalitu Bele skaly nedám dopustiť, medzi mestami sú tiež všelijaké mestečka, najlepšie je si to tam pobicyklovat, úžasná infraštruktúra. Portorož sa mi najmenej páčil, sám Slovák s hrubou reťazou a spôsobmi.

kiki68
29. jún 2022

Tie plaze tam su neni neviem ake. Ja len aby si necakala cosi zazracne

prabinka
29. jún 2022

@kiki68 asi tak nejak. Nemôžem povedať, že by krajina nebola krásna, no tie pláže ako mne to celkom napríklad vadilo, keď sme tam boli