Slovinsko - letná dovolenka

misickaa4
9. apr 2023

Ahojte , tie s realnou skusenostou- ake su plusy/minusy dovolenky v slovinsku?
Chceme ist s malym dietatom(3r), takze piesocnata plaz. Je len v portorozi?
Ak mate aj real.foto plaze , kludne do sukromnej spravy.
Dakujem

guiseppinka
9. apr 2023

@misickaa4 teraz som spisovala itinerar, lebo ideme s kamoskou na konci mesiaca. Piesok je v portorozi, ale aj tusim v koperi by sa mala nejaka robit. Ale kamoska tam boli uz asi 3x, raz sami, druhykrat iba s jednym a trerikrat aj s malou, ta mala cca 10.mesiacov. oni chodia do izoly pod stan...

lucik194
9. apr 2023

portoroz je rusne stredisko, mestska plaz, vseobecne slovinské more je tak okupat sa a ísť preč,, ale zeby som tam chcela travit dovolenku, to nie

slovinsko je paradna a krasna dovolenka, chodime x rokov ale do hor, k moru inam

misickaa4
autor
9. apr 2023

@lucik194 kam chodite k moru?
Lebo hladame viac moznosti...vdaka

8aslan147
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
misickaa4
autor
9. apr 2023

@8aslan147 ano, k moru
No ved pozeram, ze asi to nie je vhodna destinacia...

guiseppinka
9. apr 2023

@misickaa4 chodte taliansko alebo chorvatsko... Ak piesok, tak taliansko, ak kamienky, tak hr

misickaa4
autor
9. apr 2023

@guiseppinka taliansko chodievame,.len sme chceli trochu zmenu.

missviolet
9. apr 2023

Slovinsko ma.male pobrezie a hej,je kamenne... ja som musela priamo z chodníka skocit do mora v Pirane 😂ked chcete more a plaze, toto nebude ono. inak je to krajina pekna

dskjhfdlkdjhl
9. apr 2023

@misickaa4 Slovinsko je strasne fajn, ak chcete ist do hor, k moru je to blbost. Chodte do IT, na Mallorku, na Sardiniu, moznosti je habadej, ale Slovinsko by v tomto smere bol blby napad.

lucik194
10. apr 2023

@misickaa4 no my vzdy slovinsko hory a potom sa presunieme na istriu do chorvatska..... v slovinsku k moru nechodime....

monika4487
10. apr 2023

Neviem presne alebo som so zle zafixovala cislo, ale Slovinsko ma len 7 km pobrezia. Je kameniste a veľa z nich je súkromných plazi, ktore patria hotelom. Vstup je taky, ze isto nie pre deti. To nie je super dovolenka ak chcete len plaz. Skor uz to Chorvatsko. Ale na druhej strane Slovinsko ma super hory, mame male deti a ony to tam miluju. Menej ludi, pekne prechadzky pod Triglavom a aj Bled je super 🙂

lucik194
10. apr 2023

slovinsko ma 45 km pobrezia

monika4487
10. apr 2023

@lucik194 dakujem za informaciu 🙂