Dobry den, prosim o radu.. Chceme ist "na vlastnu past" do Bulharska, na Slnecne pobrezie. Kto takto cestoval.. nie je problem dostat sa z letiska taxikom, resp. kolko priblizne taxik stal? A este, prosim, prehlad o Slnecnom pobrezi mam trosku, 1x sme boli priamo v centre rusneho zivota, v hoteli Largo, teraz chceme trosku klud, ale kusok na peso s dietatom od tejto zivej promenady. Tu cast od centra smerom na Svati vlas si viem predstavit (hotely v kludnejsej casti), ale tu druhu stranu smerom na Nesebar celkom nie, je tam viac lacnejsich hotelov a apartmanov. Nie je to tam "smutne", resp. je plaz pekna? Ak viete poradit konkretne ubytovanie, budem vdacna. Dakujem.
@any14 transfer príde po teba na letisko a odvezie ta... Slovak tu býva a takto si kus privyrába... 4 osoby do auta... Max vezme...
Aj kopa Čechov robí transfery z letiska aj za drahšie, ja mam kontakt na Čecha a Slováka, sunny Beach je cca 32 km od letiska. 17 km môže byť acheloy.
Ja som pri cacao beach doma. Je tu ticho 2.5 km do nessebaru a 2.5 km do centra slnečného... MHD sa dostaneš kdekoľvek.
S detmi na kludnu dovolenku by som urcite nesla na pomaly najvacsie party miesto v bulharsku 🙂
@vanilkovazmrzka neviem koľkokrát a kde si bola, ale sunny Beach ma 8 km a sú aj tiché časti. Vôbec nepočujem hluk tých tebou spomínaných "party" . Maximálne krik čajok, tých je tu požehnane. Chodia tu aj s par mesačnými bábätkami, trosku väčšie sa už pekne vyhrajú na plazí.
@vanilkovazmrzka ale su tam kludne casti, urcite su 🙂)
môžem poprosiť tip na top hotel - naozaj pekné izby a celkovo príjemný hotel radšej v tej kľudnejšej časti Slnečného pobrežia ? ďakujem ❤
@any14 taxík na sunny Beach 40e z letiska... Transfer 25e od Slováka... Alebo bus 9 leva osoba...
Práve som tu