Skúsenosti s www.lacnedovolenky.sk

malcica
22. okt 2015

Ahojte, ma niekto osobnu skusenost s lacnedovolenky.sk...? Je tam exotika za par korun a nechce sa mi verit, ze to moze byt seriozne. Dakujem.

delia933
23. okt 2015

ked sa pohrabes na nete zistis ze minuly rok vykazali stratu, asi tam nebude vsetko v poriadku, ja by som kupovala len v znamej a original cestovke

gumkac19
23. okt 2015
gumkac19
23. okt 2015

je to firma , kt. sprostredkovava dovolenky.. osobne som sa ani nezamyslala vyhladavat o nich recenzie 😀 a pradoxne som si u nich jednu dovolenku zakupila.. prisla mi zmluva uz s cestovkou cez ktoru pojdem

malcica
autor
23. okt 2015

@gumkac19 myslim, ze len velmi nerozvazny clovek posle nemale prachy niekomu, o kom nic nevie. Na margo vyhladavania recenzii. Urcite by som nehladala recenzie na satur alebo inviu, ale toto...

gumkac19
24. okt 2015

@malcica myslim, ze som dost rozvazna 😉 ale proste to bol taky "osial" s tou dovolenkou, ze to nikto neriesil - a kebyze tu nebola ta tema - ani to neriesim, kedze peniaze som poslala, vsetky podklady mi prisli a uz len cakam na dany termin thats all

malcica
autor
24. okt 2015

@gumkac19 riesim kvoli tomu, ze podla recenzii vela ludom podklady prisli a odleteli do prdele..dalsi pisu pohoda, ale recenzie mozu byt dosadene..preto som chcela pocut od cloveka ktory zaplatil, odletel a doletel

gumkac19
24. okt 2015

@malcica tak mne to leti az v decembri.. mala som uz asi 4 otazky co sa tyka letu volala osm do cestovky a vzdy mi na vsetko odpovedali.. no a uvidime teda, mozno budem nadavat aj ja 😀 ale ocividne im tie dovolenky ludia kupuju , lebo stale pridavaju nove + su aj vypredane niektore.. ale jasne mozu si to aj zakamuflazovat 😀

lusiya
24. okt 2015

@gumkac19 koľkého decembra to ideš? Hneď ako sa bude dať,tak napíš..som zvedavá..aj ja sa zahrávam s myšlienkou kúpiť niečo od nich..

gumkac19
24. okt 2015

@lusiya 14.12. jasné 😝 hneď pridám recenziu 🙂

lusiya
24. okt 2015

@gumkac19 aby som to Vianoc stihla kúpiť 😀 😀 😀

gumkac19
24. okt 2015

este tu na som nasla nejake recenzie... https://zlavy.odpadnes.sk/www.lacnedovolenky.sk...

karkulka1
26. okt 2015

My sme kedysi mali zlú skúsenosť s jednou cestovnou agentúrou ( a to rok pred ňou sme s nimi šli tiež a nebol žiaden problém) a odvtedy som sa zaprisahala, že so slovenskou cestovnou agentúrou nikdy viac (možno raz s rakúskou alebo nemeckou) a na SK už len priamo cez cestovnú kanceláriu.
Čo som si prečítala rôzne recenzie na vyššie uvedenú agentúru, nezverila by som sa do ich rúk. 😀

lusiya
13. nov 2015

@gumkac19 no čo? ešte Ti nezrušili zájazd? Ja sa nemôžem dočkať tej Tvojej dovolenky 😀 😀

trip777
13. nov 2015

Ahojte dievčatá,zaujali ma vaše príspevky ohladne lacné dovolenky.sk,tiež mám záujem o dovolenku s touto cestovkou,nakolko som nebola nikde už 4 roky. Čítala som o nich snád všetký recenzie ,ale to ako by písali 2 ludia,nič pozitývne 😒 a hlavne sa to opakovalo na tých forach.Ked to zrátam koľko kupujúcich tam mali a pozerám to od mája a koľko príspevkov som vydela tak to je riadny nepomer,lebo ich bolo dosť málo a opakovane,takže mi to príde podozrivé.Dajte vediet prosím čo a ako. 🙂

lusiya
13. nov 2015

@trip777 no veď to,že hľadáme real osobu,ktorá s nimi niekde bola...a gumkac19 ide o mesiac..

lusiya
7. dec 2015

@gumkac19 joj,ha!! škoda,že nakoniec nejdeš.som bola zvedavá 😒

gumkac19
7. dec 2015

baby uz som pisala v inej teme

1tatiana137
7. dec 2015
Používateľ 1tatiana137 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 1tatiana137.

ja radsej preferujem ist do realnej cestovky..

agicacica
2. jan 2016

@gumkac19 Už si prišla z dovolenky? Čakáme na sľúbenú recenziu a skúsenosti

gumkac19
2. jan 2016

@agicacica je tu este ina tema na modrom konikovi tam som sa k tomu vyjadrila

agicacica
3. jan 2016

@gumkac19 díky, ale v ktorej téme?

agicacica
3. jan 2016

Podľa mňa je to obrovský podraz. Ja som si objednala Dubaj od FISCHER:SK, kde majú veľmi dobré ceny , nie také lacné ako na spomínanej stránke, ale aspoň som kľudná, lebo viem, že takáto dovolenka niečo stojí a pôjdem cez renomovanú dlhodobo pôsobiacu CK. 😉