Skúsenosti s dovolenkou - Istria, Poreč, Rabac

kvetka08
7. feb 2017

Dobrý deň, rada uvítam osobné skúsenosti s dovolenkou - Istria HR, Rabač, Poreč... aká je to oblasť? čo počasie, služby v hoteli a podobne? Prosím o informácie? Cestovať by sme chcelil v júli. Ďakujem.

katrin21
7. feb 2017

oblast je to pekna, ale kedze na Istrii nie su dialnice, uz by som tam nesla.. cesta tam trvala tolko, co dole na Makarsku :( zapchy, cesticky, zle znacenie....
my sme boli v Rabaci, jeden den sme si pravili aj vylet do Benatok ....
Plaze su tam mensie, ale pekne... lenze vacsinou velke stupanie hore na ubytovanie, ktore je vlastne na kopcoch a utesoch akoby..... a to nas zabijalo...
aj na plaze sa vacsinou chodi po schodikoch.. par ich je takych, kam vedie chodnik...

kvetka08
autor
7. feb 2017

Aké ste mali počasie, kde ste boli ubytovaní? No teda..., tá cesta ozaj taká? Som mala predstavu, že zo ZA tam za 9 hodín budeme.

zaketa
7. feb 2017

Ahoj my sme boli 6x na Umag, Novigrad, Fazana, Porec, Rabac,Novi Vinodolsky....cesta vždy v pohode do 9 hodín, teda záleží na prestávkach....počasie vždy super,nám osobne pláž a more sa nepáčilo v Umag a Porec ale záleží od ubytovania.... Chodíme aj s deťmi od 8 mesiaca a nedáme dopustiť na Chorvátsko.... V Rabaci sú nádherné plaze malinke krásne more rybky, deti sa potápali...určite sa tam chceme vrátiť.... Ale všetko je vec vkusu 🙂

zaketa
7. feb 2017

Ešte ti napíšem Umag hotel Sol Aurora všetko top až ba more, Novigrad hotel laguna super hotel jednoduchší, Novi Vinodolsky rezort to bolo všetko top,Rabac hotel Hedera super ale more pred hotel škaredé, zátoka tak sme chodili ďalej kde boli tie malé krásne plaze v okolí je hotel Allegro.... Potom sme boli Porec hotel Zorna izby mensie, jedlo super,aj okolie len more nič moc pred hotelom.... Sibenik Solaris bol super ale to je ďalej

drobcek26l
7. feb 2017

My sme boli v Rabacu. Velmi sa nám páčilo, bývali sme v resorte Girandella. Pláže sú krásne kamienkove maličké ze každý si nájde tu svoju, promenáda je s obchodíkmi po celej premáva vláčik. Je to tam taká rybárska dedinka takze je to skôr určené na takú tichu rodinnú dovolenku. Cestovali sme autobusom z PB, cesta trvala 14 hodin

katrin21
7. feb 2017

@kvetka08 moja predstava bola 6 hodin z Tt.. Ved za 9 hod. Som v dalmacii...

kvetka08
autor
7. feb 2017

@zaketa Ďakujem pekne za informácie. Aj my sme boli v Šibeníku - Solaris, super miesto, určite by som opäť išla, len teraz je viac vybudovaný, takže aj drahší a deti sú už väčšie - tak viac peňazí aj po tejto stránke. Na Istrii sme ešte neboli, Chorvátsko máme precestované, ešte toto má láka. A práve Poreč, Rabač - hotel Alegro, či Moscenicka Draga - hotel Marína, sa mi veľmi páči. Preto uvítam každý jeden názor.

kvetka08
autor
7. feb 2017

@zaketa - píšeš, že Vám cesta na Istriu trvala 9 hodín. Odkiaľ ste cetovali? V akom mesiaci?

kvetka08
autor
7. feb 2017

@drobcek26l V akom mesiaci ste boli a aké bolo počasie?

drobcek26l
7. feb 2017

@kvetka08 išli sme 26 augusta a vrátili sme sa 6. Septembra. Počasie bolo stále tak okolo 28 stupňov pršalo nám iba jeden den aj to viac-menej v noci začalo a do obeda už bolo Ok. Kúpať sme sa v ten den nešli ale boli sme pozrieť mestečko Labin. Este som zabudla jedine mínus je ze tu slnko zapadá troska skôr, nakoľko nezapadá dopredu za more ale za horu za chrbát tym pádom sa tu dá opaľovať tak max do 16.00 hodiny.

zaketa
7. feb 2017

@kvetka08 ahoj chodíme v júli cez týždeň okolo 4 a okolo 13-14 sme pred hotelom....záleží od detí ale tie sú väčšinou v pohode.... robíme prestávky krátke
Nám sa páčilo v noví Vinodolsky je tam hotel s apartmány s polpenziou kopec bazénov krásne more

judy2012
23. máj 2018

Ahoje 9. júla ideme do Chorvátska Poreč hotel Delfín bol niekto v tomto hoteli ?Ďakujem za info

kvetka08
autor
24. máj 2018

Ahoj, my sme boli v Rabač. Ale aj v Poreč sme boli len kuknúť a je tam krásne. Pekné prostredie, taký pokoj išiel z toho miesta. No ako všade - pokojné miestečko a krásne prostredie aj pri mori si musíš vyhliadneš na viacerých miestách. Prajem krásnu dovolenku.