Ahojte cestoval tu niekto do Ameriky?
Ake s tým mate skúsenosti?
Išli ste cez agentúru alebo na "vlastné triko"?.
Lebo co pozerám tak je to jednoduchšie ísť bez agentúry.
A tie hotely mi prídu lacnejšie jak na Slovensku😂
bez agentury a je to uplne jednoduche, ale drahe 🙂
Ja som bola s manželom s dcérou vtedy 2,5 ročnou v Miami a odtiaľ loďou z fort laurendale na Bahamach a bolo to super. Všetko sme si sami organizovali
V USA je najlepšie hneď na letisku si zobrať z požičovne auto (zajednat vopred online). My sme urobili chybu že sme si mysleli Miami je mesto budeme chodiť MHD 🤦 nie je to Európa, potrebuješ auto aj v meste. Vzdialenosti sú väčšie ako u nás. Ešte sa dá chodiť uberom to sme potom veľmi využívali. Dokonca aj bahamy sú veľké ostrovy na mape vyzerali malé 🙈 a škoda že sme nemali auto, našťastie nás naša domáca po ostrove povozila na svojom aute.
Robia s Vami aj "pohovor" ked pristanete? Prečo ste došli atď? Či to sa vybavuje uz všetko pri vízum?
@gabriela1692 víza netreba do USA a áno spýtajú sa na účel cesty
@gabriela1692 a ano, budu sa ta pytat otazky na letisku v usa.
Viza samozrejme treba - elektronicke esta
@gabriela1692 a este tusim stale plati, ze musis byt napichana proti covidu😂, neuveritelne, ale je to tak
@vero96
@gabriela1692
Esta plati 2 roky, takze odporucam si najprv vybavit ESTA a az potom kupovat letenky
@tenerifka ano, musis byt ockovana proti Covid
@gabriela1692 odporucam tuto stranku, najdes tam vela info https://chcidoameriky.cz/
pohovory nerobia...
@rooskoliv ďakujem🙂
@tenerifka to mi nevadí.. očkovana som 🤗
@tanicka907 ale robia. Zalezi od letiska, od uradnika.
@tanicka907 závisí od pracovníka. Dcéra včera priletela do Ameriky aj s kamarátkou a mali pohovor celé lietadlo. Mohli byť spolu obe. Pýtali sa bežne otázky preco idu do Usa, na ako dlho a ešte sa ich pýtal preco boli v Bejrute. Vzali odtlačky a scan tváre a to bolo všetko cca 5-6 minút.
@gabriela1692 bez agentury. Normalne kupis letenku a ubytovanie kde chces a ake chces.