Vaše skúsenosti s aquaparkami na Slovensku? Plánujeme aj tento rok letnu dovolenku s detmi na SK, chodime kazdý rok do Sturova,ale chceli by sme zmenu,aj ked Sturovo sa nam páci,Kde sa pácilo Vám ?
Vo Velkom Mederi je tiez super. 🙂
@kessy9 za nás určite Tatralandia 🙂 Mas tam aj cisto pre deti ale vyblaznia sa aj vo velkych bazenoch 🙂
A co ti urcite neodporucam je Aquacity Poprad je to jedna hroza 🙂 nie len ze vsade su turnikety ale celkovo je to tam dost chaoticke + co sa mi najviac nepacilo ze k niektorym bazenom kdes priamo !!cez!! restauracku 🙄🙄 jednak ti to nieje prijemne ked ss tam stravujes a ani ked prechadzas
@kikina84 velky meder,dobre bazeny pre deti. ALE hygiena hnus. V detskom bazene schody pokryte ciernou plesnou. Hnus. Ani ostatne bazeny sa s cistotou nepretekaju.
@stanulienkat a ktory aquapark je na tom dobre? Ani jeden..Ja som bola vo vsetkych niekolko krat..a to aj v cz madarsku aj polsku ci rakusku mame vsetko pobehane..vsade je nieco..nikde by som ruku do ohna nedala..
@smejko25 ano pre uplne male tam je jeden bazenik..a potom tam kde je lod ako je bar vodny..to je vsetko
.tatralandia nema rodinne bazeny so smyklavkami kde sa prehraju 678 rocne deti..besenova ma aj takyto bazen aj velky s vlnobytim vo vnutri..moja mala je dost ziva a vzdy ked si mala vybrat povedala ze besenova,lebo ona sa v tatralandii nudi..ze su tam len velke tobogane a tam na vacsinu nemohla sama ist..a v bazene nic neni tak sa nudila..Aspom u nas takto
@kessy9 presne to riešime aj my, už sme boli 4x v Štúrove tak toto leto by sme chceli zmenu, v mederi sme boli raz sa okúpať keď nám pršalo v Štúrove strašne špinavá voda tam bola, rozmýšľame nad Podhájskou, ale čítala som ze je to dedina a ze sami dôchodcovia tak teraz neviem... 🙂
na Slovensku? nikde....za vela penazi, malo muziky, odporucam aquaparky v Polsku, Cechach ci Madarsku, vyssia uroven za menej penazi...
@sorciera24 v Polsku kde ? Ja byvam blizko pri hraniciach a teda najradsej mam Goracy potok a bukovinu ale rada by som vedela aj o dalsich 🙂
@saskia_98 Terma Bania, chocholow, goracy, bukovina (v tej som este nebola), Krakow
@sorciera24 bukovinu skus. Mne sa tam velmi paci 🙂
Velky Meder