Prisim vas, cestoval uz niekto cez cestovku www.oddychuj.sk?
Maju dobre akcie na dovolenky no rada by som vedela skusenisti ludi cez tuto cestovku. Dakujem krasne.
ahojte, bukla som zajazd a prislo mi potvrdenie zo zvlastnej adresy. tak som zacala patrat...overenie v obch. registri CZ, facebook na cloveka ako jednatela, ...nic. zalozenie firmy v r 2022. dopyt priamo do hotela, ktory ponukaju, cakam odpoved, dam vediet. PS. nezaplatila som a asi ani nezaplatim, vyzeral to az moc dobre...
Ahojte, tak idem napisat , zatial mame vyplateny zajazd na december , fakturu o uhrade aj vsetko poslali, komunikuju normalne cez tel., tak dam vediet , mali by nam prist okolo 3.decembra vsetky dalsie dokumenty +letenky, urcite dam vediet ako to dopadlo, no co uz uvidime.
mozno to dopadne dobre. odpovedali, ze zopar miest maju takych akciovych, dalsie uz nie. takze nahadzuju navnadu, ale zvysok ludi to podla mna doplati za tie akciove. napisali, ze spolupracuju s First choice Luton, UK, ale potvrdenie o zaplateni poistenia proti upadku neposlali, odvolali sa na zahranicne Ck, s ktorymi spolupracuju.
Že dominikánska pre 4 osoby za 2900 so všetkým...mám chuť to zobrať hneď
@mispulka0505 máte už asi celý zájazd vyplatený, však? a december cez vianoce? no za tie ceny mám chuť vykúpiť všetko 🙂
tu sa na to este niekto pýtal:
https://www.modrykonik.sk/forum/dovolenka-v-zahranici/oddychuj-sk-cestovka-recenzie-2/
@janus495 ano mame vyplateny cely dam vediet okolo toho 3.-4.dec.
@zuzananemethova dobry den,chcem sa spytat,ci ste potom ten zajazd aj vyplatili?Alebo len bukli?Vlaste garancia vratenia penazi asi tiez nieje,vsak?Dakujem.
@janus495 vlastne som to mala buknute, ale až na leto 23 a rozmýšľala som, ze dovtedy sa môže všeličo stat, tak som to nezaplatila.
@mispulka0505 zdravím, dali by ste prosím aj mne vedieť ako ste dopadli, tiež rozmýšľame nad dovolenkou cez nich. Dakujem
@seliselka ahoj, máte dake info ohľadom tej cestovky?
Ďakujem za info😊
@mispulka0505 prosim napiste aj mne veľmi ma to zaujíma. ďakujem
@zuzananemethova takže máte zabookovane a nebudete platiť neviete aké následky budú Dakujem
Myslite že pri nezaplatení zabookovaneho sa cestovka nebude vyhrážať
Baby stale patram...ba fb v skupine "Cestovatelska poradna" je asi 6 prispevkov k danej CA.Nikto cez nich necestoval,ale tvrdia,ze vraj je to podvod...och tak neviem veru
@otchalupa myslíte následky, že om nezaplatila? Žiadne.
@mispulka0505 Uvazujem nad dovolenkou cez túto cestovku.... No fakt tie ceny sú až neuveriteľné... Tak neviem, či tomu veriť.. Vy viete niečo nové?
@darinka74 ja keď som hovorila, že nebudem platiť hneď, že chcem najskôr ponuku tak mi pan povedal, že mi zavolajú z CK a do dnešného dňa co už je 4 deň sa nikto neozval
@vlastagracik dajte potom vediet,ze ci sa to posunulo dako dalej dakujem
@mispulka0505 mate uz prosim nejaky update? budem cakat aj ja na info🙂 dakujem
@seliselka ahoj dostala si od niekoho odpoveď na tvoju otázku, či cestoval s cestovkou oddychuj?