Prosím poradte mi,či máte skúsenosť s takoutou dovolenkou.Syn bude mať v lete 3,5 roka.Chceli by sme s ním vycestovať do Chorvátska do kempu na Šibenickej rviére. Svokra však je proti a robí u nás rozbroje
My sme boli minuly rok v chorvatsku, nebyvali sme v kempe ale kusok od plaze jeden bol, boli tam rodiny s uplne mini detickami 🙂 a vyzerali byt uplne v pohode.
Ďakujem za podporu,ale poznáte to máme jedno dieťa,manžel jedináčik,mám pocit že jej vadí,že hôbec niekam ideme.Karavan máme prenajatý od známej,s wc a klímou,sprchu zvládneme s malým aj v sociálkach.Aj oni chodili do karavanu s deťmi od cca 3 rokov.Asi to bude chcieť len vyskúšať. Inak vyzerá to tam super.
Ahoj my sme prvý krát s malým boli na dovolenke keď mal 18m, absolvoval cestu 24hodín busom a spali sme 9nocí v stane v kempe, a že karavan nemáš čo riešiť 😉
tento rok ideme s malým zas a už sa tešíme.
neviem co je takeho zvlastneho na tom, stravit dovolenku v karavane. my sme s dcerou kempovali v stane, mala vtedy 23m, a co bolo najnarocnejsie - putovali sme, takze kazdu noc sme spali v inom kempe. manzel balil a rozkladal stan 6x...dalo sa, nehovorim, ze to bola prave super oddychovka, ale preco nie.
vy vsak idete do karavanu, to je pohodlnejsie, navysie dieta bude mat viac ako tri roky - tak ak chcete ist, riadte sa vasimi pocitmi a tuzbami, nie svokrinymi.
@viera386 Kasli na svokru, deticky su prisposobive a bude to brat ako dobrodruzstvo. My ideme tiez do Chorvatska, ale nam cesta trva 24hod z UK, vtedy bude mat mala 8mesiacov a mas pocut tie reci o tom aka je malinka na taku dlhu cestu. No sranda je, ze keby sme s nou isli iba na Slovensko, co je tiez 24hod, tak by nikto ani nemukol, lebo so synom sme tak isli ked mal 7tyzdnov. To vies stara skola, musia sa starat 😉
@viera386 jasne, chodte, pre maleho to bude zazitok. Kaslat na svokru, asi sa jeduje, ze sa k vam uz nezmesti 😀
Tak sa už teším,cesty sa nebojím,synátor miluje cesty autom. Už len počasíčko aby vyšlo.tešíme sa na Solaris,boli sme tu pred pár rokmi a vraj sa to totálne zmenilo.Inak vraj sú ešte voľné nejaké termínky,tak ak by bol záujem môžete mi napísať na email.
jaj to aj u nas bolo my sme minuly rok vycestovali s polrocnymi dvojickami ale je pravda ze do hotela...deticky mi spali ovela lepsie ako doma a vdaka moru sa mi potom zacali plaziit ja som ich normalne aj do mora davala na rukach mi tak akoze plavali..a zrazu...omeskanie v motorickom vyvoji nebolo...a svokra co vyvadzala.. 🙂 🙂 boli sme sami dvaja s ansimi dvojickami.no bola krasna dovolenka....chodte...urcite...ved maximalne budes sediet v zadu pri synovi aby sa sam nenudil v zadu..v aute
ide s vami svokra ci vase dieta? ak idete bez svokry tak ju do toho nic nie je. sice som v kempe v chorvatsku nebola ale videla som ich tam niekolko. nemyslim si zeby ste mali mat nejaky problem