Ahojte, viem, že sa v Turecku nesmie piť voda g kohútikov. Co samozrejme nebudeme, no celý čas ma žerie myšlienka, ako budem umývať 2 ročnej fľašku od umelého mlieka. Myslíte, že sa nič nestane ak jej v tej vode na rýchlo opláchneme. Fľašu? Alebo ako ste sa vynasli? Véd aj zuby sa smú umývať v tej vode pokiaľ ju nepijeme, že?
Ja si v týchto krajinách aj zuby umývam v balenej vode😃
Nechcete zmeniť destináciu? My sme boli minulý rok prvý raz v Turecku a teda stačilo mi 🤭
my sme boli v turecku a davali nam do napojov lad z ich kohutikovej vody a absolutne nic nam nebolo.
Minulé leto sme boli prvýkrát na dovolenke v Turecku,,,tvár, zuby sme si umývali vodou z kohútika a nič nám s mužom nebolo.
Umývala som deťom fľaše vodou z kohútika a nič im nebolo. Keď sa bojíš, tak opláchni vodou z fľaše alebo zalej vriacou vodou z kanvice.
My sme boli v Turecku a v hotelovej reštaurácii mali plné boxy balenej vody 0,3 deci aj 0,5 deci chladené aj nechladene, každý deň sme si mohli zobrať fliaš koľko sme chceli, na izbe nám nechávali veľké 2 litrové fľaše balenej vody takže mali sme si ako zuby umyt, tiež som mala obavy.. Keďže v Turecku sme boli prvý krát.. A za mňa určite top dovolenka s dieťaťom určite sa vrátime 😊
urcite turecko odporucam, vsade mas volne vodu vo flasiach a nikdy sme nemali zaludocne problemy a to sa obcas aj cudujem pri mojich detoch - v tom case pili pravidelne vodu z bazenu 🤦
Urcite ale citaj aj recenzie a iba 5* hotely
Moje deti jazdili do Turecka od útleho detstva,najmladšia mala 4 mesiace.
Fľašu som umyvala prevarenou pitnou vodou z kanvice a rovnako pili prevarenu balení vodu,neskôr už neprevarenu. Záleží,aký hotel vyberiete,no nám nebolo ani raz nikomu nič,vyberame 5* hotely s dobrymi recenziami.Zuby si umyvame takou,ako máme chuť-raz balenou,raz z kohútika.
Odporucam https://m.alza.sk/maxi/milton-28-tabliet-d26427...
Ja som pouzivala vzdy ked sme niekam sli. Mam velku uzatvaratelnu nadobu, kde sa mi vosli 4 flase, a hadzala som tam aj cumliky. Naliala vodu do nadoby, hodil stvrt tablety. Za 15 minut vysterilizovane.
tak umy v tej balenej na pitie...