Ahojte mamicky, potrebujem poradit. Chceme ist s dcerkou ktora ma rok prvy krak na dovolenku. Ako destinaciu mame predstavu Siciliu alebo Sardiniu niekedy v polke jula. Avsak po neustalom studovani hotelov som uz totalne zufala, ktory by bol vhody. Nechcem slapat kilometer na plaz, nechcem tam ani varit, cize musi to byt minimalne polpenzia. ale najlepsie je all inclusive. A nechcem byt ani odrezana od miest, nakolko treba kupovat plienky, vodu atd. Viete mi nieco odporucit? Pripadne nejaku inu europsku destinaciu a aj konkretny hotel. (nie Chorvatsko) dakujem
A ešte, že dieťa do 2 rokov zdarma? Postieľka 100 eur na mieste.
urcite sardinia. sicicia sa so sardiniou neda porovnat. v cistote napriklad urcite nie. sicilia = spina. bordel na plazi. fuj. sardinia = raj na zemi.
@karamelka100 presne toho sa chcem vyvarovat, aby sme neboli odrezani. asi to tak vidim ze budem zvazovat inu destinaciu.
Ja som chcela najskor len Sardiniu ale recenzie na hoteli su naozaj dost zle. Tak to vidim ze z tejto destinacie nic nebude :( lebo niekde odrezana naozaj netuzim byt
Ja by som tiež odporúčala s malým dieťatom radšej Sardíniu, napríklad tento apartmán je super: http://www.booking.com/hotel/it/b-portoscuso.ht.... Je 500 metrov od pláže, ale ponúkajú len raňajky, plus je to trochu na okraji mestečka.. Pre pár super, ale s dieťaťom neviem teda :/. Ale zas dieťa do 2 rokov by šlo zadarmo 🙂.
Ahoj. My sme boli pred 2 rokmi na dovolenke na Sardínií. Deti 7 a 1,5r. Boli sme v hoteli Horse cauntry rezort. Bola som veľmi sklamaná. Boli sme uzavretý v jednom komplexe. Naokolo žiadna civilizácia nič. Plienky mi kúpila iba sprievodkyňa. Jedna reštaurácia v rámci komplexu aj to sa trebalo deň vopred objednať na večeru ak sme chceli pizzu. More bolo blízko v rámci hotela a polopenzia. Ale služby a personál hrozné. Leniví taliani. o 11 hod. zavrie na pláži jeden bufetík lebo je siesta a otvorí o 16. hod. A ešte dosť tam fúka pri mori vietor. LENIVÍ TALIANI.