Šibenik - pláže a možnosti okolia

jana0007
11. jún 2018

Chcela by som sa spýtať, či má niekto skúsenosti s plážami v Šibeniku.
Hlavne ma zaujíma, či sú pláže v okolí komplexu Solaris voľné prístupné. Chceli by sme ísť tento rok rok do Šibeniku, ale nepoznám to tam. Našla som, že tam je krásna Biela pláž. Ocenila by som rady od skúsenejších s touto lokalitou.

Ďakujem za každú reakciu.

ragulca
11. jún 2018

boli sme v Solarise v r. 2009, ja som sa tam cítila jak na Šírave. Žiadne šíre more, v pohode som videla z jedného brehu na druhý, kamienková pláž. Odvtedy určite čo to porobili... ale ani ubytovanie vtedy nebolo bohvie čo. Socialistické hotely, malé izby. Ja by som tam už určite nešla, ani po 9 rokoch.
Komplex ako taký pre rodinu s deťmi celkom ok, a pre nie príliš náročnú klientelu. Tak nejako by som to zhodnotila

ankaevka
11. jún 2018

My sme boli v solarise 5r dozadu, mimo komplex neviem ci su volne dostupne plaze, neboli sme pozerat..v areali su vsade dostupne, iba lehatko sa plati ale mozete byt aj na deke, kamienkove plaze, co mne trocha vadilo..tak ako pisala predo mnou izby male, nam to vsak stacilo, kupalisko v areali tiez celkom fajn, boli sme na zaciatku juna a more bolo prve dni studene, vlastne aj v bazene pri hotely a aj na kupalisku..deti si to uzili, boli sme pozriet narodny park krka a aj deoklecianov palac

aleale88
17. jún 2018

@jana0007 my sme boli v solarise asi pred dvomi rokmi a asi pred 5,mne sa ten rezort paci,pokial mas male deti,tak je tam s nimi co robit,rozne atrakcie,vlacik,dobre restauracie,minigolf,prechadzky po areal,vodice ako mesto su blizko,cize fakt moznosti je kopec. More je pozvolny vstup,mozes si vybrat z viacerych plazi,lehatka su tam za poplatok a zaroven isto vam treba topanky. My sme dost narocny na ubytivanie,takze musim zial povedat,ze izby su tam fakt male a je lepsie si priplatit za vacsie,zalezi vsak ale aj na tom,aky hotel ste si vybrali. My sme mali pokazde nove,pekne,ciste izby.

ibrunova
17. jún 2018

Ak nie si ubytovaná v Solarise, pláže sú voľne prístupné.