Ahojte mamičky, boli ste niektorá na dovolenke na Severnom Cypre s 1,5 ročným bábätkom?
Trosku sa toho obávam, hlavne letu, tak uvítam vaše skúsenosti🙂
Vdaka
Super, vďaka🙂 my sme chytili dobrý last minute este v júni, tak snáď neobanujem a mala bude ok🙂
My ideme o 3 týždne a dcérka má tiež 1,5 roka 🙂 Tak dúfam, že to všetko zvládneme a bude to super dovolenka.
Len si overte ako s flaskami pre drobcov do lietadla 🙂
My ideme o 3 dni,maly ma skoro tri roky,tiez som zvedava na let,ale hlavne pozitovne mysliet, vsetko bude ok.
@mo77
@erikamaslarova
@anoma
ahojte, my ideme v sobotu, ako ste s krpcami zvladli ten let s medzipristatim? A aka bola dovolenka? my ideme do kyrenie, acapulco beach, sama som zvedava, ako to tam bude
baby a je to tam bezpečné v tejto situácií čo sa týka utečencov a tých útokov? Veď ich tam musia strážiť vojaci tých domácich medzi sebou by sa pobili. Viem, že je to každého osobná vec kam sa vyberie na dovolenku, ale ja by som nikam teraz v Európe na juh nešla.
@diankak my sme boli minule leto v acapulco s 2 detmi a dufam,ze sa to od vtedy zlepsilo, lebo ked to porovnam s beznym hotelom v turecku, tak to urcite nemalo taku uroven sluzieb. Citali Ste si recenzie na hotel na internete? Lebo kopu Slovakov co tam vtedy bolo sa stazovali,mozno az prehnane,ale urcite to nebolo na 100% to co slubovali cestovky. Hotel je krasny,aj plaz uplne nadherna,ale sluzby slabe, all incusive velmi slaby...ale ako hovorim snad to toho roku vylepsia
@diankak my sme sa vratili pred 2 tyzdnami a bolo super. Boli sme ale v inej oblasti-Bafra-zatial kludna, neprehotelovana oblast, na dlhej plazi asi 1km ziadny iny hotel. Boli sme v hoteli Kaya Artemis.
Inak velmi odporucam kvoli znesitelnej klime, aj ked bolo 34, bolo uplne v pohode, pofukoval verrik, bola nizka vlhkost vzduchu, takzr vyborne aj pre malu. Plaz pieskova, more plytke, cistucke a hotel super, jedlo vyborne.
@diankak Včera sme sa vrátili, boli sme v Kaya Artemis a bolo super. Malá všetko v pohode zvládla, celý let prespala aj tam aj späť, státie v Antalyi približne 50 minút, ale stálo to za to. Jedla v reštaurácii, aj zmrzlinu, ktorú tam ponúkali a nič jej nebolo.
Ide niekto na Cyprus 20.8. odlet z BA? 🙂
@mo77 ahoj,môžem sa spýtať na hotel?máme 4 r. syna,dakujem pekne
Nazov hotela noah de luxe,boli sme v juni mimo sezony,bola kazdy vecer mini disco show a mohli sa tam deti zahrat hrackami,loptami atd, ale cez den sme nijake aktivity nezaznamenali,co je skoda,ale pocas sezonny su tam slovensky animatori,hotel je rozsiahli,pre deti su tam detske smykacky,neviem,co by si chcela vediet,skus napisat rada odpoviem
@nastasja25 napisala som ti ale nedala som tvoje meno,takze pozri na prispevok pred tymto😁
@diankak
ahoj, my ideme tento rok do Kyrenei do hotela Acapulco beach ale až v septembri, preto som sa chcela spýtať ako ste boli spokojní 🙂 Ďakujem
@pavlinapagacova1 my sme boli v tomto hoteli minuly rok v auguste
@pavlinapagacova1 boli sme spokojni, jedla kvantum, more teple, pocasie teplucke, izby pekne, animacie pre deti pitie na plazi v bare all inclusive, detom sme na desiatu a olovrant brali z restiky aj ked tvrdili ze sa nesmie, nikoho sme sa nepytali, supli sme do kocika a isli sme. Jedine minus medzipristatie v turecku ale decka to dali v pohode. Uzatvoreny komplex co nam vyhovovalo, nemali sme potrebu chodit po vyletoch...
Ahojte, boli ste niekto prvy junovy tyzden na Cypruse? Bolo uz teple more? Chystame sa do Ayia Napa... dakujem
@rorinka ahoj, ano boli sme v tej prvej poloviici juna a pocasie super... voda na mna studensia, ale ja som v tomto extrem, ja mam rada takmer vriacu v mori, inak je mi studena. Ale mala bola ok a manzel najspokojnejsi, ten ma rad osviezujucejsiu🙂 neviem do ktorej oblasti idete ale urcite odporucam a nebala by som sa studenej vody🙂
Moji rodicia boli minuly rok s kamaratmi, ktori vzali 2 rocnu vnucku a vrelo mi odporucali 🙂 tak tiez zvazujem aj ked mala je starsia 🙂