Severný Cyprus - počasie v auguste

minikonik
15. jún 2023

Prosim poradte! Ake ste mali skusenosti a pocasim v auguste (skor druha polovica) na severnom cypre?
Da sa to zniest, alebo je to uplne umorne?
Jednu dovolenku sme bohuzial museli zrusit a teraz narychlo hladam... Isli by sme so 4 rocnym dietatom.

micusa2222
16. jún 2023

@minikonik horúco, horúco a horúco..40 -tky,,ale je tam more, je tam stály vetrík, je tam výborné morské ovzdušie...s 4-ročným dieťaťom by som asi dlho rozmýšľala...skúste menej náročnú destináciu na počasie / Taliansko, Chorvátsko/

luliu
16. jún 2023

@minikonik úplne v pohode, sú vysoké teploty, ale to nie je pri mori tak cítiť. Chodíme od roka do takýchto teplôt a nikdy problem nebol

zuzana876
16. jún 2023

Minuly rok sme boli na dovolenke na Severnom Cypre zrovna v auguste, pretoze sme tam boli pozvani na svadbu, tak sme to chceli rovno spojit s par dnami oddychu. Moja rada - v auguste je tam najteplejsie a zaroven najvacsia vlhkost, chodit cez den sa nedalo vobec, vecer ako tak. Bez bazena a klimy by sme to nedali. A to sme bez problemov par tyzdnov predtym dali s priatelom 2,5 tyzdna po Taliansku, ja som predtym zila v Spanielsku kde boli bezne 40tky, ale severny Cyprus v auguste bol vsak na nas moc. Nechapali sme, ze este aj ta voda v mori bola tak tepla, ze nas to vobec neosviezilo. Kebyze si mame znovu vybrat, bud by sme sli na Cyprus v inom mesiaci alebo vobec, v tej horucave sa fakt nedalo existovat.