Ahojte žienky,
je tu prosím niekto kto prenajíma byt, apartmán alebo chatu prostredníctvom air bnb alebo booking? Zaujímalo by ma ako máte zabezpečený self check-in. Poprípade aké máte skúsenosti so self check-in z dovoleniek a výletov.
Lockbox v ktorom sú kľúče, posielam kódy 😊
vzdy box na kluc s kodom a kod cez whats app alebo email ... s tym,ze posielame sms nazad,ze je vsetko ok a sme dnu
len bacha na ten lock box aby k nemu nemal pristup sused ktory ma nieco proti tvojmu prenaimaniu. Urobi cvak a mas problem
Rôzne smart zariadenia, napr Pindora a podobne prípadne stará dobrá klasika, keylock a v ňom kľúč.
Mam skusenost iba ako zakaznik a za mna super, mne vyhovuje mat co najmenej kontaktu s tymi ludmi
Nie pretože kód sa mení za každým zákazníkom 😊
@lisymbia ahaaa to mi nenapadlo 😄
Ahojte, prosím vás, ako máte riešenú (kde) pri self check-ine schránku na kľúče k bytu?
Tu schranku na kluc sme mali na dverach bytoveho domu ked sme prenajimali byt airbnb, a do par hodin ho niekto rozrezal a celu schranku aj s klucom zobral. Byt ale vykradnuty nebol tak ani neviem kde ta schranka skoncila vobec. Ale my sme prenajimali na hlavnej a rusnej ulici europskeho mesta, kde bolo aj vela barov a ozralcov.
@pjenek Ja som to spravila tak že kľúč od vchodových dverí do bytovky som prilepila páskou na spodnú stranu dvierok mojej schránky a schránku na kľúč od bytu mi muž namontoval vedla bytových dverí s tým že trocha zasekal do steny a schránku dookola zahádzal sádrou takže vyzerá ako "zamúrovaná"
Ja mám iba skúsenosť, prenajímateľ mi poslal kódy cez WhatsApp, ja som sa mu len ohlásila, že všetko fungovalo a sme na izbe. Za mňa super