Self check-in

1. aug 2024

Ahojte žienky,
je tu prosím niekto kto prenajíma byt, apartmán alebo chatu prostredníctvom air bnb alebo booking? Zaujímalo by ma ako máte zabezpečený self check-in. Poprípade aké máte skúsenosti so self check-in z dovoleniek a výletov.

limoncino
1. aug 2024

Ja mám iba skúsenosť, prenajímateľ mi poslal kódy cez WhatsApp, ja som sa mu len ohlásila, že všetko fungovalo a sme na izbe. Za mňa super

lisymbia
1. aug 2024

Lockbox v ktorom sú kľúče, posielam kódy 😊

ukgirls
1. aug 2024

vzdy box na kluc s kodom a kod cez whats app alebo email ... s tym,ze posielame sms nazad,ze je vsetko ok a sme dnu

martinmmartin
1. aug 2024

len bacha na ten lock box aby k nemu nemal pristup sused ktory ma nieco proti tvojmu prenaimaniu. Urobi cvak a mas problem

laurita285
1. aug 2024

Rôzne smart zariadenia, napr Pindora a podobne prípadne stará dobrá klasika, keylock a v ňom kľúč.

vanilkovazmrzka
1. aug 2024

Mam skusenost iba ako zakaznik a za mna super, mne vyhovuje mat co najmenej kontaktu s tymi ludmi

autor
1. aug 2024

Takéto niečo máte na mysli? Nebáli by ste sa že nejakému susedovi sa podarí trafiť kód?

lisymbia
1. aug 2024

Nie pretože kód sa mení za každým zákazníkom 😊

autor
1. aug 2024

@lisymbia ahaaa to mi nenapadlo 😄

pjenek
16. okt 2024

Ahojte, prosím vás, ako máte riešenú (kde) pri self check-ine schránku na kľúče k bytu?

yanabella
16. okt 2024

Tu schranku na kluc sme mali na dverach bytoveho domu ked sme prenajimali byt airbnb, a do par hodin ho niekto rozrezal a celu schranku aj s klucom zobral. Byt ale vykradnuty nebol tak ani neviem kde ta schranka skoncila vobec. Ale my sme prenajimali na hlavnej a rusnej ulici europskeho mesta, kde bolo aj vela barov a ozralcov.

pjenek
17. okt 2024

@yanabella po tejto skúsenosti, ste to riešili ako? Dali ste novú schránku na iné miesto? Obavám sa, že to by mohli urobiť aj s našou susedia, ktorým by sa to nepáčilo. Ďakujem.

autor
17. okt 2024

@pjenek Ja som to spravila tak že kľúč od vchodových dverí do bytovky som prilepila páskou na spodnú stranu dvierok mojej schránky a schránku na kľúč od bytu mi muž namontoval vedla bytových dverí s tým že trocha zasekal do steny a schránku dookola zahádzal sádrou takže vyzerá ako "zamúrovaná"