Seabank resort & Spa - Malta

emkab
7. jan 2024

Ahojte,
bol prosím niekto na Malte v Seabank Resort & Spa? A cez akú cestovku, prosím? Boli ste spokojní so službami?
Ďakujem.

janewithane
7. jan 2024

@emkab nesli sme cez ck, vyslo to lacnejsie bez. Dokonca nam uznali aj svadobnu cestu, takze sme mali lepsiu izbu. S hotelom sme boli celkom spokojny, aj ked sa mi mari ze tam bola taka hlucnejsia klima centralna a vlhka kupelna. Plus za odvoz z letiska im musis pisat dako tyzden dopredu ci co a to sme zabudli takze sme dlhsie cakali na letisku - ale nasa chyba a celkom rychlo to doriesili.

Vzdy sa nejake lehatko pri bazene, aj ked dalej naslo.. strava velmi fajn, bolo prijemne ze boli aj tie ine restauracie - talianska, azijska...
Voda sa mi celkom pacila, len treba ratat s tym ze velmi pomaly vstup a vidis tam tie lodicky ( ja mam asi radsej ked vidim proste siiire more). A hlavne k plazi proste prechadzas cez cestu, ak na dlhsie tak si musis platit lehatko, nemas tam hotelovy beach bar.
Super je ze zastavku mas blizko.
Pri bazene mas aj tie animacie, snazili sa obcas aj dospelych zapojit na rozne blbosti..

emkab
autor
7. jan 2024

@janewithane super, vďaka 🙂My sme boli prvýkrát minulý rok na Kréte a vychytali sme takú dovolenku, že nasadila latku veľmi vysoko, tak v podstate ani neviem, na čo si dať pri výbere pozor..

janewithane
7. jan 2024

@emkab ak ti este daco napadne tak sa pytaj 🙂
Zaroven porad ak mas dobry typ na hotel na Krete, vdaka 🙂

ajajaj00
7. jan 2024

@emkab hladaj taky hotel aby splnal to co ste mali minuly rok aj to teraz riesim

emkab
autor
7. jan 2024

@janewithane Ostria resort & Spa - môžem len odporučiť, nám veľmi vyhovoval.Teda deti máme už väčšie, čiže animátorov sme nehľadali a bol to rezort zameraný na francúzsku klientelu. Nám veľmi vyhovovalo, že aj Slovákov sme tam stretli veľmi zriedka 🙂

emkab
autor
7. jan 2024

@ajajaj00 veď práve, to sa snažím, ale rada si pozriem aj referencie ľudí, ktorí skutočne zažili, nielen prečítam na nete..

ajajaj00
7. jan 2024

@emkab ja uz treti den venujem cas a po veceroch a hladam dovolenku🤣

jaja20
7. jan 2024

@emkab Mám ho v cestovateľskom zozname 🙂
Ponúka ho Invia. Na Malte je málo pieskových pláží, ktoré sú pre nás prioritou, preto som ho vybrala.